3000 TL LoL İçin Toplama Bilgisayar

Sistemleri çok beğendim. Teşekkür ederim. b150 gaming m3 mü yoksa bazooka mı almalıyım. Ekran kartına karar veremedim. Amazondan 1060 mı Türkiyeden 480 mi yoksa 960 mı almalıyım? (960 koyma sebebim bana fazlasıyla yeticek ve paradan tasarruf).

LOL ve CS GO dan nerelere geldi konu :LOL::LOL::LOL:
Araya sistem tavsiyesi de almış olduk. Sıkıştırdı araya. :LOL::LOL:LOL:

Dostum anakart konusunda çok farklı fikirler var o 2 anakart için ben şahsen bazooka kullanıyorum ama kimisi gaming diyor falan. Aralarında neredeyse fark yok 2sinide alabilirsin fakat sakın ve sakın 960 alma ekran kartı. Yeter diyorsun eyvallah ama yeni sistem yapmışken eski bir karta o kadar para yazık. Çok pahalı 860 küsür TL. Hiç değmez ekran kartında 1060 ın ucuzlamasını bekle veya 480 al.

Dostum anakart konusunda çok farklı fikirler var o 2 anakart için ben şahsen bazooka kullanıyorum ama kimisi gaming diyor falan. Aralarında neredeyse fark yok 2sinide alabilirsin fakat sakın ve sakın 960 alma ekran kartı. Yeter diyorsun eyvallah ama yeni sistem yapmışken eski bir karta o kadar para yazık. Çok pahalı 860 küsür TL. Hiç değmez ekran kartında 1060 ın ucuzlamasını bekle veya 480 al.
Tabii ki RX 480 <3

İşlemci soğutucusuna gerek yok. K serisi değil. Frisby ve everest gibi markalardan uzak durun. Ve de ekran kartı eski ona o para verilmez.

Aynen güzel sistem fakat bu kadar güzel güncel sistemler yapmışken en az bir 250 GB SSD hakediyor bence. Ben sistemimi 120 GB SSD ile topladım pişman oldum ekstra para verip 480 GB aldım. 120 GB olan sadece windows var bir nevi boşa almış oldum.
Hocam zaten ssd ye bi onu atıcam başka ne atılabilir ki küçük küçük programlar '' TeamWiewer vs..''

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı