3000 TL Mac OS X uyumlu Notebook

yisku

Hectopat
Katılım
6 Mart 2017
Mesajlar
18
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir notebook alacağım. Hem Windows 10 hem de Max OS X kurup Dual boot kullanmak istiyorum. Bana hiç bir şekilde sorun çıkartmayacak her iki işletim sisteminde de sorunsuz çalışacak bir laptop tavsiyesi rica ediyorum sizden. Şu an piyasada satılan HP marka Notebook olabilir. Fiyat sınırlamam 3000 TL'ye kadar. Yardım ederseniz çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hp marka olarak belirttim ama herhangi bir marka olabilir. Arkadaşlar gerçekten limitim 3o00 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
K tipi işlemci alırsanız optimus derdi yaşamadan harici ekran kartını kullanabilirsiniz. Monster'da var diye biliyorum. Yurtdışında Sager, Razer ve Eurocom gibi markalarda mevcut. Switchtable olan varsa o da olabilir.
 
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir notebook alacağım. Hem Windows 10 hem de Max OS X kurup Dual Boot kullanmak istiyorum. Bana hiçbir şekilde sorun çıkartmayacak her iki işletim sisteminde de sorunsuz çalışacak bir laptop tavsiyesi rica ediyorum sizden. Şu an piyasada satılan HP marka notebook olabilir. Fiyat sınırlamam 3000 TL'ye kadar. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Yeni laptop alacaksan neden Hackintosh ile uğraşmak yerine MacBook almıyorsun?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı