3000 fiyat bandını fazla aşmayacak şekilde manyetik klavye arıyorum. %60 özellikleri çok iyi olmadığı sürece tercih etmiyorum, %65 iyi olur. Tak çıkar kablolu-Wireless olursa on numara olur, iyi Sosyaller.
3000 fiyat bandını fazla aşmayacak şekilde manyetik klavye arıyorum. %60 özellikleri çok iyi olmadığı sürece tercih etmiyorum, %65 iyi olur. Tak çıkar kablolu-Wireless olursa on numara olur, iyi sosyaller.
Ben ak680 kullanıcısıyım ak680 max'ında iyi olacağını düşünüyorum.Önerileriniz için teşekkürler, şu an Fun 60 Pro ile AK660 Max arasında gibiyim. MCHOSE Ace 60 Pro nasıldır?
Royal Kludge M75'in neyini beğenmediniz hocam? Karşılaştımalarda kalitesinin bir tık daha iyi olduğu söyleniyor. Bir değerlendirin bence.Önerileriniz için teşekkürler, şu an Fun 60 Pro ile AK660 Max arasında gibiyim. MCHOSE Ace 60 Pro nasıldır?
680 yazacaktım hocam yanlış olmuş. Ne zamandır kullanıyorsunuz, memnun musunuz?Ben ak680 kullanıcısıyım ak680 max'ında iyi olacağını düşünüyorum.
Hocam baktım fakat bütçeyi aşıyor, dediğiniz fiyata malum sitede mevcut. Ben şahsen oradan almazdımRoyal Kludge M75'in neyini beğenmediniz hocam? Karşılaştımalarda kalitesinin bir tık daha iyi olduğu söyleniyor. Bir değerlendirin bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.