3000 TL Manyetik Klavye Önerisi

Bütçe
3000-+

Nutz

Hectopat
Daha fazla  
3000 fiyat bandını fazla aşmayacak şekilde manyetik klavye arıyorum. %60 özellikleri çok iyi olmadığı sürece tercih etmiyorum, %65 iyi olur. Tak çıkar kablolu-Wireless olursa on numara olur, iyi Sosyaller.

3000 fiyat bandını fazla aşmayacak şekilde manyetik klavye arıyorum. %60 özellikleri çok iyi olmadığı sürece tercih etmiyorum, %65 iyi olur. Tak çıkar kablolu-Wireless olursa on numara olur, iyi Sosyaller.

3000 fiyat bandını fazla aşmayacak şekilde manyetik klavye arıyorum. %60 özellikleri çok iyi olmadığı sürece tercih etmiyorum, %65 iyi olur. Tak çıkar kablolu-Wireless olursa on numara olur, iyi sosyaller.

Royal Kludge M75 bakabilirsin, ben çok memnunum. 2500 TL bandında, kalitesi vesaire gayet iyi, hem dongle ile Bluetooth, hem Dongle'sız Bluetooth, hem de kalbosuz özelliği var. Çevirme düğmesi ve bir de küçük ekranı var.

Önerileriniz için teşekkürler, şu an Fun 60 Pro ile AK660 Max arasında gibiyim. MCHOSE Ace 60 Pro nasıldır?

Önerileriniz için teşekkürler, şu an Fun 60 Pro ile AK660 Max arasında gibiyim. MCHOSE Ace 60 Pro nasıldır?
Royal Kludge M75'in neyini beğenmediniz hocam? Karşılaştımalarda kalitesinin bir tık daha iyi olduğu söyleniyor. Bir değerlendirin bence.

Ben ak680 kullanıcısıyım ak680 max'ında iyi olacağını düşünüyorum.
680 yazacaktım hocam yanlış olmuş. Ne zamandır kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Royal Kludge M75'in neyini beğenmediniz hocam? Karşılaştımalarda kalitesinin bir tık daha iyi olduğu söyleniyor. Bir değerlendirin bence.
Hocam baktım fakat bütçeyi aşıyor, dediğiniz fiyata malum sitede mevcut. Ben şahsen oradan almazdım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı