3000 TL masaüstü bilgisayar toplama

@TeknoFix29 Arkadaş RX580 alacak, APU kullanma gibi bir niyeti yok. Ayrıca R5 2400G'ye 900 TL para fazla.
Ayrıca sırf basmış olmak için ''hahaha'' emojisini alakasız bir mesaja basma, gülünecek bir şey varsa söyle de gülelim hadi. Senin gibi alakasız alakasız işlemci önerisi mi yapmışım?
Alakasız dediğin işlemci senin dediginden cok daha yuksek ghz degeri var ve ekran kartini gelecege yatirim olarak yapabilecegi bir islemci
 

Mouse tamamen kişisel tercihlere göre değişiyor fakat Zowie'yi önermeden ve Corsair'in Harpoon modelini de eleştirmeden geçemeyeceğim. Zowie almadan evvel Corsair Harpoon almayı düşünüyordum ve geçenlerde şans eseri bir kafede bu farenin kullanıldığını gördüm ve denedim. Dedim ki "İyi ki almamışım." Fiyat farkı bariz olabilir ama yine de Corsair Harpoon'u deneyimime göre önermem çünkü elim çok da büyük olmamasına rağmen elime küçük geldi. Hakim olamıyorum fareye. Defalarca windows üzerinden fare hassasiyetini de ayarladım dpi'ı da en düşüğe aldım ama sanki istemedim yerlere gidiyor. Evet ivmeyi de ayarladım ama yok verimli gelmedi fare. Zowie'den sensör açısından da tasarım açısından da memnunum. Çok sade evet çünkü ışığa mışığa gerek yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı