3000 TL masaüstü bilgisayar toplama

@TeknoFix29 Arkadaş RX580 alacak, APU kullanma gibi bir niyeti yok. Ayrıca R5 2400G'ye 900 TL para fazla.
Ayrıca sırf basmış olmak için ''hahaha'' emojisini alakasız bir mesaja basma, gülünecek bir şey varsa söyle de gülelim hadi. Senin gibi alakasız alakasız işlemci önerisi mi yapmışım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki bilgiler doğruysa ekstra fazladan 350 TL vermenin değmeyeceğini düşünüyorum.
Şimdi aklıma geldi ssd yerine 8 gb daha ram eklenebilir.Artık yeni nesil oyunlar 16gb ram istiyor 16gb artık standard hale geliyor.
İlerde yükseltmeyi düşünüyorum hocam şimdilik 8 yeter gibi

8 GB RAM ile aynı fiyata var zaten.

SSD yi kesinlikle tercih edilmeli. Yeni nesil oyunlar 16 GB RAM desteklemiyor ama 8 GB RAM kullanan da var lakin ultra ayarlarda ama yeni nesil bir bilgisayar da 16 GB RAM tercih edilmeli.
SSD'yi 480 düşünüyorum hocam uygun fiyatlı bulursanız link gonderebilirsiniz 300-350 TL civarı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı