3000 TL masaüstü bilgisayar toplama

Alakasız dediğin işlemci senin dediginden cok daha yuksek ghz degeri var ve ekran kartini gelecege yatirim olarak yapabilecegi bir islemci

Qoekdmnejxksjwndkdkejdnssxhdjsnsn, GHz değeri bir şey teşkil etmez. Tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansı önemli. Ayrıca dediğimiz işlemci ekran kartı ile kullanılırsa oyun performansı çok daha iyi.

Mouse tamamen kişisel tercihlere göre değişiyor fakat Zowie'yi önermeden ve Corsair'in Harpoon modelini de eleştirmeden geçemeyeceğim. Zowie almadan evvel Corsair Harpoon almayı düşünüyordum ve geçenlerde şans eseri bir kafede bu farenin kullanıldığını gördüm ve denedim. Dedim ki "İyi ki almamışım." Fiyat farkı bariz olabilir ama yine de Corsair Harpoon'u deneyimime göre önermem çünkü elim çok da büyük olmamasına rağmen elime küçük geldi. Hakim olamıyorum fareye. Defalarca windows üzerinden fare hassasiyetini de ayarladım dpi'ı da en düşüğe aldım ama sanki istemedim yerlere gidiyor. Evet ivmeyi de ayarladım ama yok verimli gelmedi fare. Zowie'den sensör açısından da tasarım açısından da memnunum. Çok sade evet çünkü ışığa mışığa gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…