3000 TL Masaüstü PC

  • Konuyu başlatan Oduncu Salih
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2B
Referans kartla mı benim topladığım sistemi geçecek? Güldürme beni. Bir de 1400 lira daha pahalı :)

Git al çok beğendiysen.
Ben geçecek diye bir şey yazmış mıyım bakar mısın? Senin sistem nasıl geçecek yazdım.

- - - Güncellendi - - -

Hazır pc alıcaksan Casper'dan şaşma mesela şu süper bilgisayardır tam sana göre. Al da gör!
VATAN COMPUTER - CASPER - INTEL CORE
Arkadaş bilgisiz olabilir bu size dalga geçme hakkını vermez.
 
Ben bilgisiz olabilirim ama sana Casper ile dalga geçme hakkını vermez.



Hocam yorumlara bakıyorum herkes bir şey diyor. Lütfen anlayan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim. Hem konu dağılıyor, hem kafam karışıyor. Toplama alacak olsam vatana gideceğim vatandaki toplayan kişi prim için bana kazık atabilir oldu bu.

Artı birde 2.800 tl alacağım asus g30 budur. Bir bakarsanız sevinirim. Düşüncelerinizi bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-cok-temiz-super-pc-128606786/detay
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yorum bakıyorum herkez bişi diyor lütfen anlayan arkadaş yorum yaparsa sevınırım hem konu dagılıyor hem kafam karısıyor toplama alacak olsam vatana gidecem vatandakı toplayan kısı prım ıcın bana kazık ata bılır oldu bu

Sana bunun için dil döküyoruz ama ısrarla bildiğinden şaşmıyorsun. Satın alacağın parçaların adını linkini ve haftasonu %25 indirimde tutacağı miktarı veriyorlar. Mağazaya gidip ben bu parçaları istiyorum diyip kontrol edemiyorsan (montajı Vatan Pc yapacak) senin için çokta yapılacak birşey kalmıyor gibi.
 
Hocam ekran kartı 780 1900 küsur o kadar vereceğime; 2038 verip 780 ti alsam daha iyi olmaz mı? Ram 16 gb olsa işlemcide i7 olsa nasıl olur ?
 
Bence AMD FX 6300 yanına M5A97 al, 8GB RAM 120GB SSD koy kalan parayla ekran kartına abanırsın.Toplama bilgisayara şüpheyle yaklaşmamanı öneririm.
 
Şüphe ile yaklaşmıyorum. 1 kez hata yaptım, 2 kez yaptım bu 3. kasa olacak. Bundan yapmak istemiyorum. Almışken iyi bir şey almak istiyorum su an duran kasa ne yapacağım onu düşünüyorum.
 
İlana baktım da bu nedir arkadaş ya :D

ujyfc.jpg
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı