3000 TL mikrofon önerisi

sadece1eren

Hectopat
Masamın fotoğrafını koyuyorum. Sizce en güzel nerede durabilir alırsam? Sizin önerinizi onu da belirtirseniz sevinirim. Genellikle Discord seslilerinde takılıyorum arkadaşlarımla yayıncı değilim ama almışken kaliteli almak istiyorum.

20240604_025101.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Masamın fotoğrafını koyuyorum. Sizce en güzel nerede durabilir alırsam? Sizin önerinizi onu da belirtirseniz sevinirim. Genellikle Discord seslilerinde takılıyorum arkadaşlarımla yayıncı değilim ama almışken kaliteli almak istiyorum.

Eki Görüntüle 2212686

Fifine Ampligame A6T önerebilirim hocam ama inceleme videolarını izlemeniz iyi olur​

Elimde 2 tane Fifine mikrofon var ve çok net söyliyorum düşmanıma bile önermem bu mikrofonu. Tasarım kalitesinde arşa çıkıp ses kalitesini çok düşürmüşler ve çok sorunları olan mikrofon. Ayrıca YouTube'a Fifine ile alakalı sorunları arattığınızda kendi kanalı dışında bir video çıkmıyor.

Elimde 2 tane Fifine mikrofon var ve çok net söyliyorum düşmanıma bile önermem bu mikrofonu. Tasarım kalitesinde arşa çıkıp ses kalitesini çok düşürmüşler ve çok sorunları olan mikrofon. Ayrıca YouTube'a Fifine ile alakalı sorunları arattığınızda kendi kanalı dışında bir video çıkmıyor.

Sizin öneriniz nedir?

Siz sorun yaşadınız diye bir üründe hepsinde olacak diye bir şey yok maalesef. Bu bütçede alınabilecek en iyisi diyebilirim.

Eki Görüntüle 2212686
https://www.amazon.com.tr/dp/B09YLM...0000/?creative=380333&creativeASIN=B09YLM3FNC a8 modeline de bakabilirsin araştır biraz.

Sizin öneriniz nedir?
Bütçeyi düşürüp sorunlu mikrofonlar ile uğraşacağıma üzerine 2-3 bin lira daha koyup (ki ben öyle yapacağım) HyperX QuadCast alırım. En azından bir sorun çıkarsa herkes bunu kullanıyor bir çözüm bulursun. Buraya bir ses kaydı bıraksam 3 bin liralık Fifine mikrofonla alakası yok dersin emin ol.

Siz sorun yaşadınız diye bir üründe hepsinde olacak diye bir şey yok maalesef. Bu bütçede alınabilecek en iyisi diyebilirim.

https://www.amazon.com.tr/dp/B09YLM...0000/?creative=380333&creativeASIN=B09YLM3FNC A8 modeline de bakabilirsin araştır biraz.

Doğru yine de alınabilir ama genel olarak bir ürün alırken popüler olanı tercih edin, Fifine Türkiye'de diğerleri kadar yaygın değil ve sorun çıktığında muhatap bulamıyorsunuz.

fifine alma bence driver desteğide yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı