3000 TL Mining İçin Sistem Toplama

mustafabozkaya10

Hectopat
Arkadaşlar ben 3000 lira civarı tutacak, ayda 1000 TL civarı kazandıracak bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum, toplayacağım altcoinler Zcash veya Ethereum.

Elimde bir tane eski bilgisayar var ona GTX 1070 veya RX 580 + PSU alıp onu güncellemek mantıklı olur mu?

Arkadaşlar bir de bu sistemi ilerde 6 ekran kartlı bir sisteme güncelleyeceğim güncellemeye açık olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işten anlamam ama okuduklarımdan yola çıkarsam öyle bir sisteme o parayı kazanıyorsak ben de gireyim bu işe [emoji1] Anladığım kadar ne kadar köfte o kadar ekmek. O kadar ucuza maliyetle o kazanç sağlanmaz bence.

Arkadaşlar ben 3000 lira civarı tutacak, ayda 1000 TL civarı kazandıracak bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum, toplayacağım altcoinler Zcash veya Ethereum.

Elimde bir tane eski bilgisayar var ona GTX 1070 veya RX 580 + PSU alıp onu güncellemek mantıklı olur mu?

Arkadaşlar bir de bu sistemi ilerde 6 ekran kartlı bir sisteme güncelleyeceğim güncellemeye açık olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Mining ne demek oluyor? Açıklar mısınız? Şu para işini de anlamadım da. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı