Beyler şu AMD NVIDIA tartışmasını bırakın artık, sistem alındığında arkadaştan rica eder Vulkan testi falan yapar video koymaya çalışırım.
@Silinen üye Kusura bakma kardeşim sinirliyim de şu sıra, patlayacak yer arıyorum.
Kardeş daha önceki mesajlarımı gördüysen GTX 970 Vulkan testlerini yayınlamıştım. Senin internette gördüğün GTX 1060 FPS değerlerinin büyük çoğunluğu gerçek değil. Gerçek FPS değerleri için technopat'ın testine bakabilirsin. Bir daha söylemeyeceğim, burası NVIDIA AMD kapıştırma konusu değil GTX 1060 alınacak ve monitör konusunda analogmuş bilmem neymiş uyumsuzluk çıkar mı diye sordum. Herhalde analog giriş dedikleri şey VGA da denilen şu mavi giriş ki sıkıntı çıkmayacak gibi, DVI girişi de var. Şu AOC monitör hakikaten daha güzel duruyor görüş açısı 170/160 derece diyordu bir yerde bir yanlışlık da yok sanırım.
@Açelya_ Ateş yakın fiyat aralığında önereceğin daha iyi kasa + PSU varsa sabırsızlıkla bekliyorum.
RX 480 de GTX 1060 da pişman etmez. Tartışmalara da son verin ille de tartışma yapacak yer arıyorsanız alakalı konular var oralara gidin.