Sorun çıkarır mı çıkarmaz mı tam olarak bilmiyorum ama bana tam performans alamazsın gibi geliyor. Bir de merak ettiğim konu arkadaşın neden RX 480 düşünmüyor? Bende 3200 TL monitör dahil sistem toplamayı planlıyorum ve RX 480 tercih edeceğim inşallah. Benimde çok kafam karışıktı. 1060 almak istiyordum( sonuçta nvidia) ama sonra forumdaki ankette 13/6 RX480 önde idi. Neden RX480 diyordum bana dx12 özelliğinden bahsediyorlardı. Bu durumda nvida salak mı eski şeye göre ekran kartı çıkarıyorlar. Bence bu biraz saçma bir savunma evet önde olabilir ama çok fazla bir fps farkı olacağını zannetmiyorum. Şimdi soracaksın neden o zaman RX480 alacaksın?
1-) Bütçeye uygun olan 1060 Galax'a ait ve o firmanın Türkiye garantisi yok( Forumda öyle yazıyorlardı)
2-) İleride bir RX480 daha alıp CF yapıp uzun bir süre ekran kartı yükseltmek istemiyorum.1060 öyle bir özelliğe sahip değil.
3-) İnternette bir sürü testler var ve aralarında 4-5 fps fark ediyor ve bence RX480 ait bu kadar özelliğin önüne geçemez.
Tavsiyem budur ama şunu da bilmeni isterim ekran kartını yüksek tutmak için dengesiz bir sistem toplamayın. Şimdiden hayırlı olsun