3000 TL Monitör Dahil PC Toplama

Bu bütçeye dediğiniz özellikler çok zor ama böyle bir sistem toplanabilir:
⦁ AMD Ryzen 3 1200 12nm (400TL-Sitem)
⦁ Gigabyte B450M S2H (475TL-Trendyol)
⦁ Kingston HyperX Fury 8GB 3000MHz CL15 (E-DIE ?) (270TL-Teknobiyotik)
⦁ Biostar RX560 Dual Cooling 4GB (850TL-Ucuztedarik)
⦁ WD 500GB 7200RPM 32MB HDD (120TL-n11)
⦁ Aerocool Rift TG 600W 80+ (Cylon ARGB PSU) (490TL-Teknobiyotik)
Monitör:
Kara tren (Windows) gecikir, belki de hiç gelmez demiyorum bu sefer. Çünkü bu bütçede B450 çipset, 4GB VRAM`li RX560, 600W 80+ PSU gibi detayları da hesaba katarsak daha iyisi çok zor. Zamanla yükseltilirse çok iyi olur. Bazı arkadaşlar 3200G sistem önermiş ama Vega 11 ve RX560 2GB arasında bile çok fark var, Vega 8 ile RX560 4GB arasındaki fark daha da büyük olacaktır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kara tren (Windows) gecikir, belki de hiç gelmez demiyorum bu sefer. Çünkü bu bütçede B450 çipset, 4GB VRAM`li RX560, 600W 80+ PSU gibi detayları da hesaba katarsak daha iyisi çok zor. Zamanla yükseltilirse çok iyi olur. Bazı arkadaşlar 3200G sistem önermiş ama Vega 11 ve RX560 2GB arasında bile çok fark var, Vega 8 ile RX560 4GB arasındaki fark daha da büyük olacaktır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim attığım kasa 430 TL 600W istiyorsa 60 TL ekleyip bu kasayı alabilir.

Attığınız videoda ben sistem özelliklerini göremedim oradaki sistemlerde aynı bellekler kullanıldıysa Vega 11 belleğin bir kısmını kendine ayırıyor bu da performans düşüşüne neden oluyor. Tabi ayırmasa bile aynı performansta olacağını söylemiyorum. Ayrıca bu sistemde ekran kartına yüklenilmiş ve işlemci arka planda kalmış. İleride R5 3400G kullanan bir sisteme bir RX 5600 XT bile rahatlıkla takılabilir.

Ama bütçe kısıtlı düzgün bir R5 3400G sistem toplamak için en azından bir 2700 TL bütçe lazım. Ben bile burada çok kararsız kaldım konu sahibinin işi zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı