I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #41 CJack60 dedi: Eğer RX470 almaya karar verdiysen monitörü freesync seç yoksa seçmediğine pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bütçe kısıtlı olduğu için daha sonra alır. Biraz FPS artışı verir ve grafikleri güzelleştirir. Ben çok da önemli bulmuyorum.
CJack60 dedi: Eğer RX470 almaya karar verdiysen monitörü freesync seç yoksa seçmediğine pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bütçe kısıtlı olduğu için daha sonra alır. Biraz FPS artışı verir ve grafikleri güzelleştirir. Ben çok da önemli bulmuyorum.
H Hotchys Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #42 IontHyTe dedi: Şu anlık bütçe kısıtlı olduğu için daha sonra alır. Biraz FPS artışı verir ve grafikleri güzelleştirir. Ben çok da önemli bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Benim için normalde verdiği fps yeterde artar bile sadece bunu etkiliyosa
IontHyTe dedi: Şu anlık bütçe kısıtlı olduğu için daha sonra alır. Biraz FPS artışı verir ve grafikleri güzelleştirir. Ben çok da önemli bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Benim için normalde verdiği fps yeterde artar bile sadece bunu etkiliyosa
I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #43 Hotchys dedi: Benim için normalde verdiği fps yeterde artar bile sadece bunu etkiliyosa Genişletmek için tıkla... Unutmadan Steam ID atar mısın özelden.
Hotchys dedi: Benim için normalde verdiği fps yeterde artar bile sadece bunu etkiliyosa Genişletmek için tıkla... Unutmadan Steam ID atar mısın özelden.
H Hotchys Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #44 IontHyTe dedi: Unutmadan Steam ID atar mısın özelden. Genişletmek için tıkla... Oyunlarıma mı bakacaksın Eğer bakacaksan paladins ve naruto shippuden revolution var csgoyu pcyi aldıktan sonra alcam
IontHyTe dedi: Unutmadan Steam ID atar mısın özelden. Genişletmek için tıkla... Oyunlarıma mı bakacaksın Eğer bakacaksan paladins ve naruto shippuden revolution var csgoyu pcyi aldıktan sonra alcam
I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #45 Hotchys dedi: Oyunlarıma mı bakacaksın Eğer bakacaksan paladins ve naruto shippuden revolution var csgoyu pcyi aldıktan sonra alcam Genişletmek için tıkla... Paladins oynarız. Naruto fanı mı gördüm ne?
Hotchys dedi: Oyunlarıma mı bakacaksın Eğer bakacaksan paladins ve naruto shippuden revolution var csgoyu pcyi aldıktan sonra alcam Genişletmek için tıkla... Paladins oynarız. Naruto fanı mı gördüm ne?
H Hotchys Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #46 IontHyTe dedi: Paladins oynarız. Naruto fanı mı gördüm ne? Genişletmek için tıkla... Evet narutocuyum Özelden nasıl mesaj atacağım
IontHyTe dedi: Paladins oynarız. Naruto fanı mı gördüm ne? Genişletmek için tıkla... Evet narutocuyum Özelden nasıl mesaj atacağım
I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #47 Bulamadım neyse yaz sen eklerim. Ya da Facebook hesabımdan at.
H Hotchys Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #48 IontHyTe dedi: Bulamadım neyse yaz sen eklerim. Ya da Facebook hesabımdan at. Genişletmek için tıkla... uzumakiemre10 adım ölesine yapmıştım d
IontHyTe dedi: Bulamadım neyse yaz sen eklerim. Ya da Facebook hesabımdan at. Genişletmek için tıkla... uzumakiemre10 adım ölesine yapmıştım d
I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #49 Ekleyemedim sen ekle Yagizo1 veya yagizo123 Burada devam etmeyelim konuya Facebook'a gel bir sıkıntı olursa.
Ekleyemedim sen ekle Yagizo1 veya yagizo123 Burada devam etmeyelim konuya Facebook'a gel bir sıkıntı olursa.
H Hotchys Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #50 @IontHyTe face adın ne