3000 TL Monitör Dahil RX 470 Sistem

alper750

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2016
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Araştırmalarım sonucu bütçeme uygun böyle sistemler topladım. SSD ve RAM sonradan eklenecektir. Değişmesi gerekenler var mıdır nelerdir ? Farklı kombinasyonlar da olabilir bütçeyi çok aşmadan. Ya da hangi sitede ucuz olanı alıp bir bilgisayarcıya da yaptırabilir miyim ? Görüşleriniz nedir ? Oyun için toplanacaktır.


sinerji.png
teknobiyotik.png
vatan.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı Aerocool değil de Zalman Z3 tercih etmeni öneririm. 4 fanı var ve hava akışı çok güzel hem de şık bir kasa. Bir de B150 chipsetli bir anakart alman daha iyi olabilir. Ben yazarken @MasterofTechnology arkadaşımız da çok güzel bir sistem toplamış senin yazdıkların yerine onu tercih etmen daha iyi olacaktır.
 
Teşekkürler. Anakart bazooka mı almalıyım ? Diğerleriyle belirgin bir farkı var mıdır ? Yoksa da H110M Pro da iş görür mü ?
 
Niye görmesin? Bazooka alma ihtiyacını niye hissediyorsunuz ki? Aradaki fiyat farkı yongadan dolayı. Yoksa bilgisayar kasalarındaki gibi sac kalınlığı değişmiyor.
 
Amacım oyunları akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynamak. Anakarta çok para vermek istemiyorum. Hemen herkes öneriyor ama bütçeye de uymak gerek. Belki ayarlayabilirsem olabilir. Çok teşekkür ediyorum.
 
i5 işlemcinin yol hızı 8GT/s DM3 fakat seçtiğiniz H110 çipsetli anakart 5GT/s DM2 destekliyor, ben b150 çipsetli anakart öneririm tam performans alırsınız.
 
Niye görmesin? Bazooka alma ihtiyacını niye hissediyorsunuz ki? Aradaki fiyat farkı yongadan dolayı. Yoksa bilgisayar kasalarındaki gibi sac kalınlığı değişmiyor.
Sadece yonga farklılığı değil. Bir çok özellik H110M ile aradaki fiyat farkını çıkartıyor. Bunlardan en önemlilerinden biri de Millitary Class IV bileşenlerden oluşması. Yani H110M ye göre çok daha sağlam.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı