Bana kalsa olmaz ama aile de kullanacak ve 0 istiyorlar.2.el olması sorun yaratır mı? Oyun olarak tam belli değil, ama çoğu oyunu oynarsınız.
1) Hocam bütçesini aşmıssınız arkadaşın.Kabaca bakalım bir:
Monitör zevkinize ben bir şey diyemem. O sizin göz alışkanlığınızPc Toplama Sihirbazı
www.sinerji.gen.tr
Bu bütçede hangi oyunları oynayabilirim ayrıca?
Hocam oyunu biraz merakımdan sordum aslında. Bir tek minecraft oynarım belki. Zaten haftada 10 15 saat kullanırım en fazla, APU mantıklı geldi. Teşekkürler.Bu bütçeye anca APU sistem toplarsınız maalesef. Oyun için her zaman ekran kartlı olması daha makuldur. İllaki masaüstü almama gerek yok derseniz 700-800TL daha fazla bütçeyle ekran kartlı laptop alabilirsiniz.
Bence Vega 8 pek de kötü değil. CS:GO, Valorant falan oynatır diye düşünüyorum.Bu bütçeye anca APU sistem toplarsınız maalesef. Oyun için her zaman ekran kartlı olması daha makuldur. İllaki masaüstü almama gerek yok derseniz 700-800TL daha fazla bütçeyle ekran kartlı laptop alabilirsiniz. Zaten monitör fiyatları uçmuş durumda. 700-800'de monitöre bayılınca size çok kısıtlı bütçe kalıyor. O bütçeyle de oyuna odaklı sistem toplamak mümkün değil. İlerleyen zamanlarda sorunlar çıkaracaktır oyunlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.