Terminator8888
Centipat
Doğru diyorsunuz.Gene işi riske atıyorsunuz. Ya 2. el ekran kartı ya da kalitesiz marka bir PSU.
Doğru diyorsunuz.Gene işi riske atıyorsunuz. Ya 2. el ekran kartı ya da kalitesiz marka bir PSU.
Bence, en iyisi biraz daha beklemen, olmadı RTX 3000 ve Ryzen 4000'i beklersin? Dolar da artıyor orası ayrı.. Bütçeyi artırdığın gibi dolar da artıyor ülke yaşanmaz hale geliyor ne yapalım. Benim önereceğim pek birşey yok dostum sadece dediğim gibi kalitesiz PSU'lardan veya ikinci el bileşenlerden mümkün olduğunca kaçının.Siz bana iyisi mi güzel minimum alacağınız Psu yu söyleyin ya da 400-500 TL arası psu dahil kasa önerin kalanlar benim için pek değişebilecek gibi durmuyor .Vega 3 le arasında yaklaşık 50 fps oynuyor 2 core o dediğin işlemci ona düşmem çünkü benim ilerdeki düşücem şöyle ki önce 8gb ram ekleyeceğim seneye ekran kartı eklerim ben buna ki o da rx serisi bir ekran kartı olur rx570 -580 ilk başlarda bana darboğaz yapmamasını istiyorum araştırdığım sürede yüksek ihtimal yapmaz ama tabi ki ekran kartını alırken psu yu daha önce alacağım bu sefer bronze sertifikalı filan olur .Ama bana şimdilik seneye kadar idare edicek bir sistem istiyorum .Psu da haklısınız ben de almak istemiyorum ama baktığım fiyat barında kaliteli bir psu bulamadım ,umarım hepinize cevap verebilmişimdir gözümden kaçan varsa kusura bakmasın ...![]()
Hocam dolar artıyor diye bu güzel ülkede yaşanmaz mı?Bence, en iyisi biraz daha beklemen, olmadı RTX 3000 ve Ryzen 4000'i beklersin? Dolar da artıyor orası ayrı.. Bütçeyi artırdığın gibi dolar da artıyor ülke yaşanmaz hale geliyor ne yapalım. Benim önereceğim pek birşey yok dostum sadece dediğim gibi kalitesiz PSU'lardan veya ikinci el bileşenlerden mümkün olduğunca kaçının.
O Biraz uzun sürer knk .Hocam dolar artıyor diye bu güzel ülkede yaşanmaz mı?
Hele bi şu virüsü atlatalim ondan sonrasına bakarız.
Aerocool 400 watt vx varmış sitede benim eski kullandığım bunun 500 watt olanıydı bunu koydum şimdi sisteme bi tık mutlu olmuşundur hocam sankiBence, en iyisi biraz daha beklemen, olmadı RTX 3000 ve Ryzen 4000'i beklersin? Dolar da artıyor orası ayrı.. Bütçeyi artırdığın gibi dolar da artıyor ülke yaşanmaz hale geliyor ne yapalım. Benim önereceğim pek birşey yok dostum sadece dediğim gibi kalitesiz PSU'lardan veya ikinci el bileşenlerden mümkün olduğunca kaçının.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.