3000 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

hsynozer59

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
Ben birkaç hafta içinde bir sistem almayı düşünüyorum. Bütçem ekran dahil 3000 TL. Kendime göre bir sistem kurdum ama sizin de fikrinizi merak ediyorum. Yanlış düşündüğüm bir şey varsa düzeltirseniz sevinirim.
Kurduğum sistem:
AMD Ryzen 3 3200G
MSI B450 -A-Pro-Max
Kingston 8 GB HyperX Fury 3200 MHz CL16
Dark Diamond X1 Mid Tower Kasa
PowerBoost 300Watt ATX Güç kaynağı
Acer Nitro VG220QBMIIx 21.5 1ms ekran
Sistemin ekran hariç diğer tüm parçaları Sinerji'den topladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i çift kanal yapman daha iyi olur. 300w psu az gelebilir en azından 450w sertifikalı bir ürün alın.

Dediklerine aynen katılıyorum ama bütçe sıkıntım var rami ekleyeceğim ileriki zamanda ama güç kaynağı 300 watt yeterli olmaz mı net bir şekilde işlemci 65 watt TDP ye sahip kalanlara 235 watt kalıyor, tabi tam çıkış 300 watt değildir bir tık düşüktür o ama bence yine de yeterli gelebilir, sertifika işine girersem maliyet daha da artıyor varsa bildiğiniz 200 TL civarı bi ürün öneriniz bakabilirim.

Onu geçelim PowerBoost markadan bir PSU almazdım.

Önerin varsa açığım benim de aklıma orası takılıyor zaten de bulamıyorum .TX var ,Everest var bunlar da aynı bana kalırsa .
Bence biraz daha para biriktirmelisin ya da işlemcini Athlon 3000G'ye düşürmelisin dostum.

Dostum o işlemci de bildiğim kadarıyla Vega 3 adamda da ekran kartı yok yani Vega 3 ile oyun oynamak çok zor.
Biliyorum Vega 3 olduğunu fakat ne yapalım? 3K TL bütçe var kardeşim, monitör de gerekli, tamam çok fazla fedakarlık yapılacak ama monitöre 600TL desek geriye 2400TL kalıyor, ona da adam gibi bir sistem kurulmuyor ki Ryzen 3 3200G ile..

Ekran kartını 2. El alsa bir de sıfır AMD RYZEN 3 1200 alsa fiyatı 450 TL falan PSU yuda biraz arttirsa iyi olur aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…