3000 TL Monitör dahil sistem toplama

İşlemci:

Anakart:

Ekran Kartı:
veya
Ram:

PSU:

HDD:

Kasa:
2.el temiz bir kasa bakılabilir. 100TL bütçe ayırdım kasaya.

Monitör:

Toplam: Rx 470 kullanılırsa 3363TL, R9 380 kullanılırsa 3163TL.
Oturduğunuz konumdan dolayı aklımda ki çoğu parça bir tık pahalıya geliyor. Ya yok ya da çok pahalı.

Fazla da uğraşmazsınız aslında dediğim parçaları ikinci el sitesinde ve evinize yakın olanı araştırmak 1 gününüzü ayırmanızı gerektirir sadece. İşlemci ve ekran kartını sadece test etseniz yetecektir. Zaten sıfır alacağınız parçalar da olacak, YouTube'dan detaylı olarak ikinci el sistem toplama videolarına göz atabilirsiniz. Emin olun araştırıp, uğraşmanıza değer elinizdeki bütçe ikinci el giriş seviye bir sistem için gayet iyi. Ama uğraşamam derseniz PS4 alıp geçin ama onun oyun fiyatları olacağının da farkındasınızdır umarım.
Fazla da uğraşmazsınız aslında dediğim parçaları ikinci el sitesinde ve evinize yakın olanı araştırmak 1 gününüzü ayırmanızı gerektirir sadece. İşlemci ve ekran kartını sadece test etseniz yetecektir. Zaten sıfır alacağınız parçalar da olacak, YouTube'dan detaylı olarak ikinci el sistem toplama videolarına göz atabilirsiniz. Emin olun araştırıp, uğraşmanıza değer elinizdeki bütçe ikinci el giriş seviye bir sistem için gayet iyi. Ama uğraşamam derseniz PS4 alıp geçin ama onun oyun fiyatları olacağının da farkındasınızdır umarım.

İşlemci:

Anakart:

Ekran kartı:
Veya.
RAM:

PSU:

HDD:

Kasa:

Monitör:

Toplam: RX 470 kullanılırsa 3363TL, R9 380 kullanılırsa 3163TL.
Oturduğunuz konumdan dolayı aklımda ki çoğu parça bir tık pahalıya geliyor. Ya yok ya da çok pahalı.

Bu fiyata pek fazla seçenek yok arkaş çok düzgün ve güzel bir şekilde toplamış zaten karar sizindir hocam.

İşlemci:

Anakart:

Ekran Kartı:
veya
Ram:

PSU:

HDD:

Kasa:

Monitör:

Toplam: Rx 470 kullanılırsa 3363TL, R9 380 kullanılırsa 3163TL.
Teşekkürler tavsiye için. Düşünebilirim.

Hocam PSU sorun yaratır. Ekran Kartıda pek memnun etmez GT 1030'dan bir tık kötü diyelim anlayın.
Yapacağınız en mantıklı hareket Monitörü de 2.el almak olur. Önerdiğim sistemden monitörü çıkarıp 2.el bir monitör ekleyeceğim. Son düzenlemeyi yapınca etiket atacağım. O zaman tam 3000TL olabilir.

Bu da güzelmiş hocam. Power Boost kötü diye biliyorum, belirtmişsiniz zaten ama patlıyor mu bunlar cidden?
Ani elektrik kesintisi ile pek dayanacak olduğunu düşünmüyorum ama sistemi besler ve ikili için iyi fiyat olduğundan önerdim. Bu örnek bir sistem Letgo'dan Ryzen 5 1400-1500X-1600 bulunabilir ekran kartı araştırılıp RX 460-470 veya muadil bir kart bulunabilir. Onun dışında PSU Cooler Master sertifikasız 500W bir PSU modeli olabilir. Önemli olan araştırmanız.

İşlemci:

Anakart:

Ekran Kartı:
veya
Ram:

PSU:

HDD:

Kasa:

Monitör:

Toplam: Rx 470 kullanılırsa 3213TL, R9 380 kullanılırsa 3013TL.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı