3000 TL monitör önerileri

Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TUF RTX 3060, i3 12100F, Corsair Vengeance 8x2 3200 mHZ RAM, Kingston NV1 500 GB SSD, Corsair H150i Sıvı Soğutma, Asus TUF GT 301 Kasa, Asus TUF 550W PSU
Selamlar,

Paramı ancak denkleştirebildim, genellikle RDR 2, God of War gibi hikayeli seviyorum ama çok sıklıkla olmasa da Valorant'ta oynuyorum. Ekran kartım RTX 3060, bu kriterlere uygun her türlü seçeneklerinizi sunarsanız çok mutlu olurum illa yüksek hzli olması gerekmiyor 75 olsun ama en az gözümde kanamasın. Çok teşekkürler şimdiden. Bütçem maksimum 2800 ama 3000 zorlarım, teşekkürler.

75 Hz alırsanız hata edersiniz 200-300 lira daha koyup 144 Hz almanızı tavsiye ederim.

(Paranızı ancak denkleştirdim yazdığınızı gördüm fakat çok mantıklı davranış olmayacak 75 Hz almanız)

Pivot özelliğini çok dert etmiyorsanız bu alınabilir.

75 Hz alırsanız hata edersiniz 200-300 lira daha koyup 144 Hz almanızı tavsiye ederim.

(Paranızı ancak denkleştirdim yazdığınızı gördüm fakat çok mantıklı davranış olmayacak 75 Hz almanız)

Hocam 75 ve üstü olabilir 60 Hz'de gözüm kanadı yıllardır bıktım. Önceliğim hikayeli oyun olduğu için 75 olsun ama büyük olsun renkleri güzel olsun G-Sync falan olsun istiyorum.

Alternatif ne önerirsiniz arkadaşlar Odyssey serisi çok ilgimi çekiyor çünkü pivot oluyor 27 inç bir de dik yapıp kod yazabilirim güzel olur aslında.

3000 TL bütçeye 75Hz nedir hocam yapmayın.

Hocam ben illa 75 Hz olsun demiyorum he ekran büyük olur şu olur bu olur rengi güzeldir falan diye 75 Hz bile olur dedim hikayeli oynayacağım genel olarak. Öneriniz için teşekkür ederim. Üstteki TUF ile karşılaştırırsak hangisi daha iyidir? Açıkçası tüm donanımlar TUF diye tufa biraz daha olumlu baktım.

Hocam pivotlu model arıyorsan AOC 24G2U alabilirsin onu da 250 TL gibi bütçe arttırman lazım.
Pivot olması dışında sağa sola(swivel) özelliği de var.

Hocam Odyssey nasıldır acaba pivotu var 27 inç Amazon'dan alacağım inşallah.

Hocam ben illa 75 Hz olsun demiyorum he ekran büyük olur şu olur bu olur rengi güzeldir falan diye 75 Hz bile olur dedim hikayeli oynayacağım genel olarak. Öneriniz için teşekkür ederim. Üstteki TUF ile karşılaştırırsak hangisi daha iyidir? Açıkçası tüm donanımlar TUF diye tufa biraz daha olumlu baktım.

Hocam Odyssey nasıldır acaba pivotu var 27 inç Amazon'dan alacağım inşallah.
Hocam monitör alınacaksa LG aoc veya gigabyte daha önce gelir benim için Samsung için yorum yapamayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı