3000 TL monitör önerisi

Yer
Antalya
Daha fazla  
Selamlar,

2K çözünürlüğe sahip bir monitör arıyorum. Bütçem ortalama 3000 TL civarında. Kartımın limiti dolduğu için nakit alabileceğim bir yer arıyorum. O yüzden şu modellerden birisini tercih edeceğim sanırım;

FreeSync monitörde G-Sync kullanabilmem için Adaptive-Sync olması şart mı? Yoksa FreeSync ve FreeSync Premium ile her türlü kullanabiliyor muyum?

Bu modellerin arasında belli başlı farklar var. Viewsonic olan IPS bir panele sahip mesela. AOC olan ise pivot ve yükseklik ayarına sahip. Samsung'da HDR10 desteğine sahip. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Antalya'da elden nakit bir şekilde alabileceğim bir yer biliyorsanız oradan da önerebilirsiniz. Yine Antalya içinde istediğim özelliklere sahip 2. el satan arkadaş var ise ona da göz atabilirim.

Teşekkürler,

İyi akşamlar dilerim.

Selamlar,

Bütçem ortalama 3000 TL civarında. Kartımın limiti dolduğu için nakit alabileceğim bir yer arıyorum. O yüzden şu modellerden birisini tercih edeceğim sanırım;

FreeSync monitörde G-Sync kullanabilmem için adaptive-Sync olması şart mı? Yoksa FreeSync ve FreeSync Premium ile her türlü kullanabiliyor muyum?

Bu modellerin arasında belli başlı farklar var. ViewSonic olan IPS bir panele sahip mesela. AOC olan ise pivot ve yükseklik ayarına sahip. Samsung'da HDR10 desteğine sahip. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Antalya'da elden nakit bir şekilde alabileceğim bir yer biliyorsanız oradan da önerebilirsiniz. Yine Antalya içinde istediğim özelliklere sahip 2. el satan arkadaş var ise ona da göz atabilirim.

Teşekkürler,

İyi akşamlar dilerim.

Bu 2 monitörede bakabilirsin.

FreeSync Premium desteği var fakat ben G-Sync kullanabilir miyim?
Bu 2 monitörede bakabilirsin.

Çok güzel öneriler fakat 2K çözünürlüğe sahip bir monitör arayışındayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı