Arkadaşlar yaza doğru bir monitör alacağım RTX 2060 ve PS5 kullanıcısıyım. Yakında 3060 Ti ile güncellemeyi düşünüyorum ekran kartını. Neyse önceliğim 27 inç den küçük olmasın 32 inç den büyük olmasın e tabii bu kadar para veriyoruz 1080P önermesiniz artık
daha önce bütün panelleri kullandım herhalde bana en uygun VA panel olduğunu düşünüyorum. Kullanım amaçlarım: Dizi, film, video, oyun ve internet işleri vs. bu ihtiyaçların hepsini karşılayabilecek beni uzun süre götürebilecek bir monitör olsun.
Benim bulabildiklerim:
www.itopya.com
www.itopya.com
SAMSUNG ODYSSEY G5 27" Curved/2K/144HZ/1MS/HDR10 Gaming Montitör Siyah Monitör (mediamarkt.com.tr)
Küçük bir not: Kocaman çerçevesi olan eski bir model olmasın lütfen mümkün olduğunca güncel bir model olsun. Ve Curved olursa 10 numara olur.
Benim bulabildiklerim:
AOC 27" AG273QX 165Hz 1ms HDMI DP QHD HDR VA Freeysnc Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" AG273QX 165Hz 1ms HDMI DP QHD HDR VA Freeysnc Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AG273QX ITOPYA'da.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Küçük bir not: Kocaman çerçevesi olan eski bir model olmasın lütfen mümkün olduğunca güncel bir model olsun. Ve Curved olursa 10 numara olur.