3000 TL monitör önerisi

Bütçe
3000
LaMorte hocam pivot monitör kavramını bile ilk kez duydum, değerlendirip araştıracağım teşekkür ederim. Attığınız monitörü de seçeneklerim arasına ekledim.

TN panel. Miladini zamanını doldurmuş eski bir monitör. Bütçesi varken neden daha iyi modelleri tercih etmiyor?
Aynı fikir kanaatindeyim. 4K için attığınız 27UL550-W en iyi tercih olacaktır, 2K için de XG2705-2K bakılabilir diye düşünüyorum.

Evet ben üniversiteye yeni geçiyorum muhtemelen kendi paramla alana kadar bir daha böyle bir fırsatım olmayacak, bütçeyi de biraz yükseltebilirim. Hiç anlamadığım için yardım istiyorum zaten, olabildiğince iyi kalite, büyük inç ve uzun ömürlü arıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar.

G5 2K bir monitör yalnız.

Son düzenleme:
Evet, pardon. G5'i de seçenekler arasına ekledim. Detaylıca araştıracağım, teşekkür ederim herkese.

TN panel. Miladini zamanını doldurmuş eski bir monitör. Bütçesi varken neden daha iyi modelleri tercih etmiyor?
merhaba monitör ile ilgili bir konu açtım bakabilirmisin zahmet olmazsa heryerde yorumlarını gördüm çok fazla ürün ve yorum var karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…