3000 TL Monitör önerisi

Bütçe
3000TL maksimum

ROBUST'

Hectopat
Merhaba herkese hayırlı forumlar yeni bir sistem topladım monitör için sizlere ve kullananlara danışmak istedim birkaç model beğendim fakat nasıldır bilmiyorum bütçem kısıtlı olduğu için sizlere danışmak istedim. İlk başta 24" IPS panel olan düz bir monitör almak istedim fakat biraz daha ekleyip 144Hz almak daha mantıklı geldi. Ucuz 144Hz monitörlerin "markalarından" dolayı kafamda soru işaretleri kalıyor biraz daha verip iyi bir marka mı alsam diye. Mesela Rampage marka 144Hz monitör var hatta epey sattı fakat sizce alınır mı? Aşağıya linkleri bırakıyorum aralarında kaldığım monitörlerin.

Not: Curved monitörlere biraz önyargılıyım bu zamana kadar hiç kullanmadım, hayatım boyunca ekranı olan her cihaz düzdü benim için o yüzden fantezi aramak istemiyorum ve yarın bir gün pişman olmak istemiyorum. Bir de FPS oyunları oynayacağım için düz olması daha mantıklı sanki.

Tereddütlerim olan monitör aslında epey kullananlar memnun bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.​

Rampage RM-421 flower 23.8 144Hz 1ms boe TN Full HD​

IPS panel olmasından kaynaklı almak istediğim monitör.

Game Booster GB-2409ff 24" 144Hz 1ms flat FreeSync Full HD IPS Gaming monitör​

Hem pivot özelliği var hem güvenilir marka.

Samsung Odyssey G3 24” 1ms 144Hz FreeSync çerçevesiz VA panel (DP + HDMI, pivot)​

Varsa önerileriniz atabilirsiniz. VA ve IPS panel arası çok fark olur mu renklerde hangisi daha az yansıma yapar bunu da tavsiye verirken göz önünde bulundurunuz.

Philips güvencesi​

Philips 242E1GSJ/27 23.8" 144Hz 1ms HDMI+DP FreeSync Full HD VA oyuncu monitörü​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı