3000 TL monitör önerisi

Bütçe
3000
Bu IPS panel bunu öneren çok forumda bütçe çok fazla artmazsa istersen diğer önerileri bekle

4000₺ civarına çıkarsa daha iyi monitör önerisi gelir
Kardeşim bu monitörü sipariş verdim

Bir sürü kötü model önerilmiş. Bilgisi olmayan arkadaşlar yazmasın lütfen. Casper olanı direkt kötü. Üç tane VA panel monitör önerilmiş üçü de alınmaz, biri daha G-Sync desteği olmasına rağmen G-Sync açamıyor, hepsinde de bol bol ghosting görülür. Ucuz ASUS TUF serisi monitörleri de önermiyorum.

3000 TL'ye bunu öneririm.

Kardeşim bu monitörü sipariş verdim
Hayırlı olsun. Bir sorun yaşamazsınız umarım. İdare eder bir monitördür kendisi çünkü. 4000 liraya daha iyi seçenekler vardı.

Bir sürü kötü model önerilmiş. Bilgisi olmayan arkadaşlar yazmasın lütfen. Casper olanı direkt kötü. Üç tane VA panel monitör önerilmiş üçü de alınmaz, biri daha G-Sync desteği olmasına rağmen G-Sync açamıyor, hepsinde de bol bol ghosting görülür. Ucuz ASUS TUF serisi monitörleri de önermiyorum.

Hayırlı olsun. Bir sorun yaşamazsınız umarım. İdare eder bir monitördür kendisi çünkü. 4000 liraya daha iyi seçenekler vardı.

Siz bu üçü arasından hangisini önerirsiniz?

Kardeşim keşke daha önce yazsaydın bunlar daha iyi duruyor ama gene şu anlık monitörden memmunun bi sorunu yok

Kral monitör geldiyse memnun musun @onur0619
Evet kardeşim bi sıkıntı cıkmadı şu anlık memmunum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı