3000 TL monitör önerisi

MrhnRdgn

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo ThinkPad T460 i7-6600U 16/256 intel HD graphics
Bilgisayarım Windows 10 Pro Thinkpad T460 i7-6600U 16/240 60Hz. İkinci ekran olarak kullanacağım bir monitör alacağım. Oyun oynamıyorum genelde 3D tasarım ve yazılım üzerine çalışıyorum ya da film izliyorum bazen PDF işleri de olabiliyor ekranım küçük olduğu için alıyorum 14 inç yetmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
R24e alın .

Hocam bütçenizi aşıyor ve daha çok FPS iicn uygun belirtmedim ama.
Lenovo gayet güzel ama 180 Hz e gerek yok 90 bile olur benim için kendi bilgisayarım 60hz gayet memnunum

Olabilir 100hz yeterli

Buna ne diyorsunuz

Lenovo gayet güzel ama 180 Hz'e gerek yok 90 bile olur benim için kendi bilgisayarım 60Hz gayet memnunum

Olabilir 100Hz yeterli

Buna ne diyorsunuz

Alınır hocam herhalde çok detaylı bilmiyorum bu modelleri sorun olmaz ama VA panel o haberin olsun benim attığım IPS panel. VA daha yüksek kontrast verir ama renk olarak IPS daha iyidir.

İki dayım var biri r25 biri 34 inç Bi tane viewsonic kullanıyor uydu girişli modelini bilmiyorum ikiside güzel ama bütçemi çok aşıyor bana 100hz yazılım tasarım işlerinde kullanmalık Bi şey yeterli 19-20 inç olsa yeter yani

İki dayım var biri R25 biri 34 inç bir tane ViewSonic kullanıyor uydu girişli modelini bilmiyorum ikisi de güzel ama bütçemi çok aşıyor bana 100Hz yazılım tasarım işlerinde kullanmalık bir şey yeterli 19-20 inç olsa yeter yani

Attığım 21.5 inç büyük mü yani anlamadım. 100Hz zaten.

Sırf kendi laptobum küçük olduğu için alıyorum 14 inç benimki çerçevesi de maşallah zaten

Attığım 21.5 inç büyük mü yani anlamadım. 100Hz zaten.
Yok hayır ben size bişey demedim yanlış anlamayın

Tavsiyeleriniz çok güzel bişey demiyorum ya da beğenmemezlikten gelmiyorum ne istediğimi biraz daha açık etmek istedim sadece kusura bakmayın

Dosya Ekleri

• IMG_20250415_215742.jpg
    IMG_20250415_215742.jpg
    128,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Sırf kendi laptopum küçük olduğu için alıyorum 14 inç benimki çerçevesi de maşallah zaten

Yok hayır ben size bir şey demedim yanlış anlamayın

Tavsiyeleriniz çok güzel bir şey demiyorum ya da beğenmemezlikten gelmiyorum ne istediğimi biraz daha açık etmek istedim sadece kusura bakmayın

Yok bir şey demedim hocam hani başka kriterin varsa ona göre de öneri yapılır ama çok da küçük alma 21.5 inç idealdir.

Yok bir şey demedim hocam hani başka kriterin varsa ona göre de öneri yapılır ama çok da küçük alma 21.5 inç idealdir.
O civarlarda Bi büyüklük yeterli olur benimki 14 inç gidip 16 17 inç Bi şey alsam işime yaramaz o yüzden bu büyüklükler benim için ideal eğer bütçemi yükseltebilirsem legion falan bakarım belki onlar da güzel ama attığınız msı da iyi görünüyor onu da alabilirim belki ilerleyen zamanlardaki bütçe durumuma bağlı olarak değişir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı