3000 TL Monitörlü Gtx 970 Sistem

Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 3000 TL ile monitörlü Gtx 970 ya da daha performanslı bir ekran kartı olacak şekilde bir bilgisayar dizmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

Adsız.png
Buyurun böyle bir sistem yaptım. İleride sabit disk koyarsınız 240 gb yeterli gelecektir ilk 4 ay.

3000TL GTX 970 çok zor. R9 380X tavsiye ediyorum. İstersen 3100TL fiyatlı bir sistem var R9 380Xli atabilirim.
Atabilir misin sana da zahmet vericem ama düzgün bir sistem toplamak istiyorum. Laptop kullanıcısıyım masaüstüne geçiş yapıcam inş.

Eki Görüntüle 158192
Buyurun böyle bir sistem yaptım. İleride sabit disk koyarsınız 240 gb yeterli gelecektir ilk 4 ay.
Bu sistem Cs : Go , GTA 5 gibi oyunları ultrada açar mı ve sabit disk olmadan açılmalar oyun araları vs çok yavaş olur mu

3173TL imiş :( kusura bakma. İstersen R9 380X yerine R9 380 alabilirsin. Bende 240GBlık bir SSD ile para denkleştirene kadar idare etme taraftarıyım. İstersen HDD de alabilirsin. Sana kalmış.

Dosya Ekleri

• IMG_20160501_224747.JPG
    IMG_20160501_224747.JPG
    121,2 KB · Görüntüleme: 394
2 Tane resim var ama bana daha mantıklı gelen ilk arkadaşın attığı oluyo sapphire mi asus mu daha iyi marka olarak asus sapphireden 40 lira fazla birde direk 600W kasa mı almalıyım yoksa kasayı ayrı güç kaynağını ayrı mı almalıyım ve monitör olarak asus mu BenQ mu bunların cevabını da alırsam sisteme çökücem arkadaşlar :) Çok Teşekkür Ediyorum Tekrardan

2 Tane resim var ama bana daha mantıklı gelen ilk arkadaşın attığı oluyo sapphire mi asus mu daha iyi marka olarak asus sapphireden 40 lira fazla birde direk 600W kasa mı almalıyım yoksa kasayı ayrı güç kaynağını ayrı mı almalıyım ve monitör olarak asus mu BenQ mu bunların cevabını da alırsam sisteme çökücem arkadaşlar :) Çok Teşekkür Ediyorum Tekrardan
AMD'de ilk sapphire, ondan sonra msi, en son asus gelir. Kasadan gelen güç kaynağı 80+ mı ona bakacaksın eğer yoksa 12 volt yolundan kaç amper verdiğine bakacaksın. Sonra amper değeri ile 12 volt çarpacaksın sonuç 600 e yakın ise güç kaynağı iyidir. Monitör olarak Asus daha başarılı gibi geliyor çerçevesini daha ince yapıyor. BenQ da iyi bir markadır. Hangi model uygunsa onu alman daha iyi olacaktır.

AMD'de ilk sapphire, ondan sonra msi, en son asus gelir. Kasadan gelen güç kaynağı 80+ mı ona bakacaksın eğer yoksa 12 volt yolundan kaç amper verdiğine bakacaksın. Sonra amper değeri ile 12 volt çarpacaksın sonuç 600 e yakın ise güç kaynağı iyidir. Monitör olarak Asus daha başarılı gibi geliyor çerçevesini daha ince yapıyor. BenQ da iyi bir markadır. Hangi model uygunsa onu alman daha iyi olacaktır.
Şimdi senin önerin ayrı bir güç kaynağımı yoksa birleşik kasa mı ve monitör olarak hangisini tercih ediyorsun tercih ettiklerinle birlikte olan bir site verir misin birde sana zahmet almayı düşünüyorum çünkü en yakın zamanda

Bu linkteki sistem nasıl sizce ? Intel Skylake i5 6500 3.2 GHz, 8GB DDR4, GTX970 EX OC 4GB 256bit, 120GB SSD + 1TB HDD USB 3.0 Oyun Bilgisayarı

Bu sistem tamam mı ? Verdiğim Linkteki Kasaya da bir göz atar mısınız ?

Kasada 600W yeterli olucak mı dar boğaz bilmem ne yaşamak istemiyorum. Zalman Z1 Neo Mid Tower + Aerocool KCAS 750W Mı Yapayım

Zalman Z1 Neo Mid Tower bunda kendinden 3 tane fan mı var 2 önde 1 arkada ? ve bu fanlar ledli mi gösterişli olsun birazcık :D

Dosya Ekleri

• 3000 TL Monitörlü Sistem.jpg
    3000 TL Monitörlü Sistem.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 361
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı