3000 TL Monitörsüz Sistem Toplama

Extingale

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bütçem 3000 TL bana güzel bir sistem toplayabilecek varsa yardımcı olursa sevinirim. Benim topladığım sistem şöyle. Sistemde MSI Geforce GTX1050 TI 4 GB var ancak şuan hiç bir sitede stokta bulamadım. Bir Vatan'da var ama o da baya pahalı. Ne zaman gelir acaba bu ekran kartları?

Bir de RAM gördüğünüz üzere 3000MHz değil. İnternette aradım güzel bir tane bulamadım. Ryzen'lere bildiğiniz üzere 3000MHz ve üzeri RAM'ler tavsiye ediliyor. Böyle RAM biliyorsanız önerirseniz sevinirim.

f1whMxrTQzCpkE9DDLKlxQ.png

Son düzenleyen: Moderatör:
400 TL daha ekleyip RX 470 alabilirsiniz, tadından yenmez. Eğer 3000 MHz RAM pahalı gelirse kalan bütçeye F/P odaklı bir SSD alabilirsiniz. Bu arada sistem hoş.

Arkadaşlar işlemciyi I3 veya Pentium G4560 olarak değiştirmeli miyim? Kendi görüşüm olarak ben Ryzen 1400 tercih ediyorum ama size de soruyum dedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı