3000 TL MONSTER vs MSİ vs ASUS Laptop?

MONSTER VS MSİ VS ASUS


  • Oy verenlerin toplamı
    17

GorkeMonster

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar forumda yeniyim. Sormak istediğim iki soru var. Şimdi benim 3000 tl bütçem var fazlası olmaz ve ben monster abra a5 v6.1.3 almayı planlıyorum. Fakat Ankara'da yaşıyorum ve sıkıntı çıkarsa servise nasıl yolluyacağım? İlk sorum buydu ikinci sorum ise msi mı, monster mı, asus mu? İstediğim şey ise 3 5 yıl arıza cıkartmadan oyunları oynamak. Eğer dediğim abra a5 serisindeki laptop kötüyse düşüncelerinizi yorumlarda yazarsanız sevinirim link ile beraber laptop atabilirsiniz bakarım. Herkese iyi akşamlar, iyi ramazanlar dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle servis olayı sıkıntı değil kargoyla yolluyorsun ve gerçekten problem varsa kargo parasını dahi karışılıyor(Bakım ve fan temizliğinde bile karşılıyorlarmış.) . Monster , Asus veya Msi mı demek yerine hangi modelleri şeklinde karşılaştırmak gerek. Hepsinin kalitesi yüksek veya düşük olan modelleri var 3000 tl civarında sınırlı bütçen varsa fiyat ve sağladığı özellikler açısından Monster tercih edebilirsin. Açıkcası abra a5 v6.1.3 için şunu diyebilirim ; özellikleri ve fiyatı uygun sana oyunlarda performans verecek bir ürün bütçene göre(Malzeme kalitesi bakımından diğer markalardan abra serisi bi tık daha geri). Ben tulpar t5 v4.4.2 modeli kullanıyorum 2.5 ay oldu arıza vs. bi problem yaşamadım üründen memnunum bf 4 , nfs 2016 , cs go oynuyorum ve performans olarak çok memnunum . Başta senin düşündüklerini bende düşündüm fakat çevremde Monster kullananlara sorup araştırınca gördüğüm sonuç Monster eskiden ciddi olarak ürünlerinde sıkıntılar çıkaran bi markayken şuan kendini çok iyi bir şekilde düzeltmiş ve sorunlarını minimuma indirmiş. Yani insanlarda genel olarak Monster kötü imajı var fakat yeni ürünlerini kullanan insanların genel olarak memnun olduğunu söyleyebilirim.
 
Ama ben sakar insanım yani hemen hemen herşey beklenir diyebilirim laptopu düşürme vs vs.. Hatta bu laptopuda öbür laptopuma kola döküldüğü için alıcağım anakarta kadar gitti kola :( Monster hiç sağlam değil ama fiyatına göre performansı iyi diyolar ben düşürürsem diye korkuyorum Msi daha sağlammış duyduğuma göre.. Ayrıca monster'ın fan sesi çok fazla diyolar dayanamazsınız diyolar.
 
Fan sesi fazla diye bir şey yok her laptop fan sesi çıkarıyor o yorumları yazan insanların %90 u monster laptop görmemiş insanlar sadece yorum yazmak için yorum yazan insanlar. Ben monster , msı ve predator gibi birçok marka laptobu inceleme fırsatı gördüm. Şunu diyebilirim evet malzeme kalitesi dokunduğunda verdiği hissiyat olarak msi kaliteli fakat düşürme veya üzerine kola dökme gibi durumlarda bi fark olmaz buna emin olabilirsin.Ayrıca fan sesi tüm laptoplarda var. Hangi markayı alırsan al oyun oynarken fan sesini duyacaksın. Ben sana şunu diyebilirim içim rahat etsin diyorsan Msi al fakat monster alsanda pişman olmazsın. Monster da aynı verdiğin parayla daha üst özellik alabiliyorsun ama illaki marka ve görünüşe önem veriyorsan msi al . Çünkü dediğim gibi çevremde çok insan var Msi , Monster , Predator hepsini kullanan var . Msi alanda Predator alanda Monster alanda memnun herkes önem verdiği şeye göre ürün alıyor. Kimisi dış görünüş ve marka diyip Msi alıyor . Kimisi Arası olsun diyip Predator alıyor kimiside fiyat / performans ürünü olsun diyip Monster alıyor sen hangisini tercih ediyorsan onu al . Sadece alırken kullanmaktan keyif alacağın ürünü tercih et. Ben Monster kullanıyorum ve çok memnunum. Ama sen diyorsan ki kafamda soru işaretleri kalacak tabi ki Msi tercih etmelisin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı