3000 TL mouse önerisi

Bütçe
3000

Rocks D. Xebec

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an HyperX PulseFire Haste kullanıyorum, sağ tıkı bozuldu. Alacağım yeni Mouse'da zamanla double Click yaşamak istemiyorum, daha önceden G102 kullanmış birisi olarak bu konuda yeterince sıkıntı çektiğimi düşünüyorum. Scyrox v6/v8 8K önerildi, VXE R1 Pro Max önerildi, MCHOSE L7 Pro 8K önerildi. Bunlar arasından seçmeye çalışıyorum ama öyle ahım şahım farkları yok gibi gördüğüm kadarıyla. R1 Pro Max üstüne 500 daha koyup Scyrox veya MCHOSE almaya değer mi, yoksa başka önerileriniz de var mı? Relax claw grip kullanıyorum.

Şu an HyperX PulseFire Haste kullanıyorum, sağ tıkı bozuldu. Alacağım yeni Mouse'da zamanla double Click yaşamak istemiyorum, daha önceden G102 kullanmış birisi olarak bu konuda yeterince sıkıntı çektiğimi düşünüyorum. Scyrox v6/v8 8K önerildi, VXE R1 Pro Max önerildi, MCHOSE L7 Pro 8K önerildi. Bunlar arasından seçmeye çalışıyorum ama öyle ahım şahım farkları yok gibi gördüğüm kadarıyla. R1 Pro Max üstüne 500 daha koyup Scyrox veya MCHOSE almaya değer mi, yoksa başka önerileriniz de var mı? Relax claw grip kullanıyorum.
Hocam zaten en iyi 3 seçenekten 2'si önerilmiş, birde fantech helios 2 pro var bu bütçede. Ben aynı tutuş şekli için scyrox v6 kullanıyorum, memnunum.

Hocam zaten en iyi 3 seçenekten 2'si önerilmiş, bir de Fantech Helios 2 Pro var bu bütçede. Ben aynı tutuş şekli için Scyrox V6 kullanıyorum, memnunum.

Biraz saçma gelebilir ama tipini beğenmiyorum hocam ondan hoşuma gitmedi.

Scyrox V6 relaxed claw için birebir uygun.

Satıcı olarak Wraith mi, Gaming gen mi peki? Ambalajı açıldıysa iade olmuyor olayı PC başında beni sesli güldürdü çünkü Wraith'den bakarken.

Gaming Gen'den aldım ben. Tipini neden beğenmediniz?

Sadece beğenmedim hocam Fantech'i çok bir nedeni yok ya. Aynı şekilde gamepadlerinin de tipi çok hoşuma gitmiyor.

Gaming Gen TR tabii ki. İyzico falan kullanırsanız uyguna getirtmiş olursunuz. Tipi gayet güzel 😍

O zaman Scyrox v6'yı alıyorum hocam sağ olun İyzico önerisi için.

Sadece beğenmedim hocam Fantech'i çok bir nedeni yok ya. Aynı şekilde gamepadlerinin de tipi çok hoşuma gitmiyor.

O zaman Scyrox v6'yı alıyorum hocam sağ olun İyzico önerisi için.
Ha ben sandımki scyrox'u beğenmediniz, yanlış anlamışım. Ben beğenerek almıştım, hâlada tatlı geliyor😄

GamingGenTR tabii ki. İyzico falan kullanırsanız uyguna getirtmiş olursunuz. Tipi gayet güzel 😍
Hocam bende scyrox v6 almayı düşünüyorum. İyziko ödemesinde indirim mi oluyor biraz bilgi verebilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı