3000 TL mouse önerisi

Hocam sensör kadar boş bir mevzu yok, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Önemli olan içindeki mcu.
Asla Attack Shark alma
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, o zaman ben donanımlarına bakıp ayriyeten malzeme kalitesini araştırıp aralarından beğendiğimi alsam olur mu? Araştırdığım kadar Attack Shark kronik bir markaymış ancak R5 Ultra modeli sanırım sağlam, araştırdığımda öyle dediler yani bu modelde kronik yokmuş içindeki parçalar da sensör mcu vs olsun iyi gibi gözüktü bana tasarımı da hoşuma gitti hem hafif olur. Sadece malzeme kalitesini araştırıyorum delikli diye sağlam mı şüpheliyim şuan eğer o da iyiyse sanırım alırım hocam o modeli, olmadı direk A5 alıp geçerim çok teşekkür ederim.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, o zaman ben donanımlarına bakıp ayrıyeten malzeme kalitesini araştırıp aralarından beğendiğimi alsam olur mu? Araştırdığım kadar Attack Shark kronik bir markaymış ancak R5 Ultra modeli sanırım sağlam, araştırdığımda öyle dediler yani bu modelde kronik yokmuş içindeki parçalar da sensör mcu vs olsun iyi gibi gözüktü bana tasarımı da hoşuma gitti hem hafif olur. Sadece malzeme kalitesini araştırıyorum delikli diye sağlam mı şüpheliyim şu an eğer o da iyiyse sanırım alırım hocam o modeli, olmadı direk A5 alıp geçerim çok teşekkür ederim.

Evet malzeme kaliteside yeterliyse alınabilir, bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı