3000 TL notebook önerisi

ACER V3-772G Mİ MSI GE70 NOTEBOOK MU

• Oy verenlerin toplamı
    12
  • Anket kapandı .

Kardeş ben diyorum bütçe 3000 tl, sen buraya 4000-5000 küsür notebooklar paylaşmışsın. :D :D

- - - Güncellendi - - -

Bu arada monster'da fiyatlar bu aralar pahalı. Zaten ben doların bu denli yüksek olduğu vakitte herhangi bir teknolejik ürün asla almam.

- - - Güncellendi - - -

Ama halen daha kararsızım, kuzenim için başka önerebileceğiniz leptoplar varmı. Ama hiç oyun oynamayacak demiyorum. Mesela aldığı sistemde batlfaıld 4,gta 5 gibi oyunları ( ultra ayarlarda olması gerekmez) oynatmassa o sistemin ne anlamı kaldı ki ?

Ben 2800 tl'sina asus n550jv-cn127h'ı aldım. Autodesk maya , visual stdio, solid , flash , 3Ds max gibi programlarda bir problem yaşamadım. Battlefeild -4 oynarken fan sesi yükseliyor sadece. Klavyede dengiz basmadan ötürü bazen tuşlar çıkıyor.

Özlliklerim:
  • 16 gb ram ,
  • 4 gb ekran kartım ,
  • 1Tb hddsi ,
  • i7 7400HQ 2,4 GHz

Hiç monster markalı notebook'lar önerecek arkadaşım yokmu forumda ?

Ben onerdim ya :D Emin ol tasinabilir platform'da link attigim 2 pc'den daha iyisini bulamazsin. Crysis 3 uzerinden dusunecek olursak masaustu pc'ler bile iskence cekiyorken mobillerin vay haline.. Nvidia ekran kartli bilgisayar ile Crysis 3'u en fazla 29 fps'de oynatabiliyor. Ben de ayni dertten muzdaribim MSI GX70 aldim. Tas catlasa 3 sene idare eder beni. directx11 oyunlarinda ikiniyor resmen :D Bir Battlefield 4 dersen.. :D PS4 al istersen, kendim icin de boyle dusunuyorum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı