3000 TL Notebook Önerisi

Konuyu okumadınız galiba. Maalesef kart limiti 3000 yazmış arkadaşımız.

Ben 3000 TL'nin altında bir bilgisayar ariyorum mecburen sizin bir tavsiyeniz var mi? Kafamdaki bu: Asus X550vx-dm277dc İ7-6700hq 8gb 1tb 2gb Gtx950m 15.6 Full Hd - n11.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende onu diyorum zaten neden altınla nakite çeviriliyor ?
Nakite çevirip üstüne ekleme yapmasını önerdim dikkat ettiyseniz. Çünkü o fiyata 950'ler var.

Arkadaşım kullanıyor. GTA 5 Online ve BF1'de sıkıntısız orta ayarda oynuyor. Kasa kalitesi öyle Gamebook gibi değil ancak sizi üzmez.

Yani ben R6, BF1 oynamak icin alacağım zaten. Mediumda oynasam yeter.

Kartın üstüne zaten ekleme yapılıyor. Mesajımı okusanız anlrsınız. Kredi kartında 3000 lira limiti varsa 500 daha yatırır 3500 olur.

Altına çevirmek hem gereksiz hem aradaki farkı komisyona vermek yerine bütçeyi yükseltmekte kullanabilir.

Kredi kartı kullanmadığım için limitin arttığını bilmiyordum. Arkadaş niye maksimum 3000 diyor o zaman?

Kredi kartı kullanmadığım için limitin arttığını bilmiyordum. Arkadaş niye maksimum 3000 diyor o zaman?
Limitim 2400'du 3000'e arttirdim tekrar arttirma sansim yok tartışmayıp yardım etseniz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…