3000 TL ofis koltuğu önerisi

Bu ürün hakkında bilginiz var mı hocam?
Birebir tecrübe etmedim ama daha önce alacağım sırada gözüme çarpmıştı. Dizaynı Steelcase'den esinlenmiş gibi. Kumaşını bilemiyorum, dansite bilgisi göremedim. Fiyat olarak tartışılır ama firmayı bir araştırmakta fayda var. Ben firma için pek done bulamadığımdan üstünde durmadım.

Birebir tecrübe etmedim ama daha önce alacağım sırada gözüme çarpmıştı. Dizaynı Steelcase'den esinlenmiş gibi. Kumaşını bilemiyorum, dansite bilgisi göremedim. Fiyat olarak tartışılır ama firmayı bir araştırmakta fayda var. Ben firma için pek done bulamadığımdan üstünde durmadım.

IKEA Markus modelinin stoklara girmesini bekleyeceğim sanırım.

Peki hocam şey sormak istiyorum siz 3000 TL bütçede oyuncu koltuğu mu yoksa ofis koltuğu mu önerirsiniz? Rahatlık açısından.

Uzun yıllar bu işin içinde olan sertifikalara sahip mobilya şirketleri tercih edin. Ne idüğü belirsiz oyuncu koltuklarından uzak dur bence.

Markus 3-4 gün önce stoktaydı. Ne kadar sürede bir giriyor ki stoklara sık sık giriyor mu? Ben de alacaktım ama kolçakları şüphede bıraktı beni bir de oyuncu koltukları tipine bakıldığında daha rahatmış gibi geliyor bana. Ne yazık ki bulunduğum şehirde bunları deneme şansım olmadığından kullanıcı yorumlarından yola çıkarak tercihte bulunacağım kafam çok karışık 2 haftadır. Şu an radarımda xDrive Atak var

Haklısınız ancak 3000 TL bütçede yok ki hocam adam akıllı ofis koltuğu hangi modele baksam bir çok sıkıntı yaşayan kullanıcı mevcut.
İşte o yüzden
Tam önerecektim. Sonra bir fiyatlara bakayım belki değişmiştir diyordum ki fiyatlar değişmemiş, fahiş olmuş. Bu koltuğu 10-15 yıl önce 300 liraya almıştım. Geçen sene 1500 TL idi. Şimdi 3489 TL olmuş. 3000 TL'ye ne alsanız zarar. Bence bu tarz klasik ve absürt olmayan fiyata bir koltuk alsanız daha iyi. En kötü ihtimalle 500-600 liraya çelik ayak ayarlarsınız ama 3000-4000 TL alacağınız fiyat-performans açısından aynı tatmini sağlayacaktır.
Not: Kendim de geçen sene aldığım için böyle diyorum. Enflasyon daha da artacağını düşünmesem bekleyin derdim de piyasa belirsiz en iyisi işinizi görecek ama hak ettiğinden fazla para almayacak bir ürün almak diye düşünüyorum.
böyle belirttim. +5000 üzerine çıkmayınca düzgün koltuk alamıyorsun. Üzerine çıkınca da "buna bu verilir mi?" diyorsun. En iyisi deneyerek optimal bir ürün almak. Zaten 3-5 sene götürse optimal ürün olduğu için parasını çıkarmış sayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı