3000 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sistemi alın. 100TL arttıramazsanız anakartı H81M-P33 yapın.
290x.png
 
Parçalardan pek anlamam benim isteğim son zamanlarda cıkan her oyunu BF4 olabilir. COD Ghost olabilir. Crysis3 olabilir. AC serileri olabilir. WatchDogs olabilir. Bunları ultra kalitede oynamak ve beni 2-3 sene götürmesi. Bu fiayata monitörde dahil olsa iyi olur ve 16GB ram şart ben Silkroad Onlineda oynuyorum onun için 16gb ram şart. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Ben böyle bişey dizdim kendi kafama göre ama fiyat çok uçuk oldu sizin önerebilecekleriniz nedir ?


asdasd.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el temiz parçalardan sana liste yapabilirim. Hemde yaptığından 2 kat daha performanslı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Nurettin .Yaklaşık 2 ay kadar önce Vatandan bir sistem topladım. Sadece kasa 2.833 TL etti. Sistem çok güzel ve her parçanın Vatanda garantisi bulunmaktadır. Ben size sistemin yanında 1920x1080 çözünürlüklü monitör ve klavye, fare ile birlikte 2.500 TL'ye satabilirim. Satmamdaki amaç Playstation alacağım. Sistemde oyun oynamak bana göre değilmiş bunu anladım. O yüzden satacağım. Aşağıdaki linkten sistemin bileşenlerine bakabilirsiniz. Alacaksanız iletişime geçebiliriz.

2 ay kullanılmış toplama pc - Toplama Masaüstü Bilgisayar İlanları sahibinden.com'da - 174215210
 
Arkadaşlar başlıktaki gibi yardımınız lazım. Fare ve Klavye hariç her şey bu bütçeye dahil olacak. Ekran kartı ve işlemci tercihinizi özellikle sebebiyle belirtirseniz sevinirim. Daha önce birisi aynı fiyat aralığında istekde bulunmuş. O aklıma yattı gibi temel olarak. Sistemde Ssd olsun istiyorum. Birde soğutma için ne öneriyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.

pc.JPG
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı