Dostum bir şey sormadan önce Youtube'a yazsan çok sevinirim. Sistem hakkında bir şey bilmeden her şeyi sormayın şu forumda. Youtube'a yaz Ryzen 3 1300X ve GTX1060 3GB PUBG benchmark test diye.
Dostum bir şey sormadan önce Youtube'a yazsan çok sevinirim. Sistem hakkında bir şey bilmeden her şeyi sormayın şu forumda. Youtube'a yaz Ryzen 3 1300X ve GTX1060 3GB PUBG benchmark test diye
Sihirbaza bunu ekleyin o zaman Galax modelinden 50TL daha pahalı sadece. Ayrıca direk GTX 1060 3GB testlerine bakın. 1300X besleyebilen bir işlemci. Diğer işlemcilerle de aşağı yukarı aynı olur diye düşünüyorum, çok fazla oynamaz.
Bu monitörü alın bu fiyata en çok tavsiye edilen bu. Aynı fiyata satılan yukarıdaki Acer monitörden kesinlikle daha iyi.
Sihirbaza bunu ekleyin o zaman Galax modelinden 50TL daha pahalı sadece. Ayrıca direk GTX 1060 3GB testlerine bakın. 1300X besleyebilen bir işlemci. Diğer işlemcilerle de aşağı yukarı aynı olur diye düşünüyorum, çok fazla oynamaz.
Bu monitörü alın bu fiyata en çok tavsiye edilen bu. Aynı fiyata satılan yukarıdaki Acer monitörden kesinlikle daha iyi.