3000 TL Oyuncu Bilgisayar Toplama

ISIK1341

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlayacağınız gibi üç bin Türk lirası ile bilgisayar toplamak istiyorum. Bir alacak listem var fakat bir buçuk yıl sonra kasım ayında alacağım.

Klavye için Corsair Strafe RGB ya da Razer Blackwidow Chroma, fare için Razer Mamba Tournament Edition ya da Razer Deathadder Elite, kulaklık için Hyperx Cloud II, fare pedi için Razer Goliathus medium.

Ekran kartı olarak ne alacağımı bilmiyorum. Bin liralık bir ekran kartı tavsiyesi verirseniz çok mutlu olurum. Monitör için ise Asus 24 VS248HR Gaming 1920x108o almayı düşünüyorum. Bunlar iki bin yedi yüz elli Türk lirası ediyor. Şunun yerine şunu alabilirsin ya da şuna gerek yok gibi yorumlar atarak bana destek olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir buçuk yıl sonra alacağını söylüyorsun. Şimdi sistem toplamak çok gereksiz olur, yeni ekran kartları çıkacak bu yüzden de ekran kartı tavsiye etmek saçma olur. Alacağın vakit yaklaştığı zaman tekrar konu açarsan daha mantıklı olacaktır. Daha çok vakit var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı