3000 TL PC için Gamepad tavsiyesi

Bütçe
1500-3000TL

h1ve

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda ağırlıklı olarak FC26 ve yeni nesil hikayeli oyunlar oynamak için gamepad almak istiyorum. PS'de çokça kullanıp özellikleri beni tatmin ettiği için direkt Dualsense'i düşündüm. PS Accessories ve DSX uygulamalarıyla bilgisayarda gayet uyumlu çalışabiliyormuş. Fakat bazıları da PC için alınmayacağını söylüyor. Kol tipi olarak da PS kollarına daha yatkınım XBOX tarzı kollardan. Ne tavsiye edersiniz?

Hall Effect olmaması bile Dualsense gibi kollar almamak icin başlı başına bir sebep, hepsi drifte yatkın kollar. Attığım modeli alıp geçebilirsin.

Eğer XBOX düzenine alışırsanız daha ergonomik ve rahat bir düzen. Bunu öneririm XBOX düzen sorun olmayacaksa.

Bilgisayarda ağırlıklı olarak FC26 ve yeni nesil hikayeli oyunlar oynamak için gamepad almak istiyorum. PS'de çokça kullanıp özellikleri beni tatmin ettiği için direkt DualSense'i düşündüm. PS accessories ve DSX uygulamalarıyla bilgisayarda gayet uyumlu çalışabiliyormuş. Fakat bazıları da PC için alınmayacağını söylüyor. Kol tipi olarak da PS kollarına daha yatkınım Xbox tarzı kollardan. Ne tavsiye edersiniz?

Xbox düzeni tavsiye ederim PS düzeni çok kol yok olanlar da fiyatını hak etmiyor.

Tarantula indirimde şuan, GameSir Supernova ie aynı fiyata düşmüş nerdeyse.
Hocam haklı olabilirsiniz üst düzey gamepadlar hakkında fazla bilgim yok fakat orijinal Dualsense ya da Xbox kolu almayacaksam bu fiyatlar bana fazla geliyor. Sonuçta verdiğimiz paranın bir kısmını marka güvenilirliği, garanti kapsamı vb. şeylere veriyoruz. Gamesir'i de biliyorum bu arada ama bu bütçelere dediğim cihazlar harici çıkmak çok mantıklı gelmedi. Xbox düzenine de alışırım elbet daha uygun fiyatları alternatifler varsa güzel olur.

Hocam haklı olabilirsiniz üst düzey gamepadlar hakkında fazla bilgim yok fakat orijinal Dualsense ya da Xbox kolu almayacaksam bu fiyatlar bana fazla geliyor. Sonuçta verdiğimiz paranın bir kısmını marka güvenilirliği, garanti kapsamı vb. şeylere veriyoruz. Gamesir'i de biliyorum bu arada ama bu bütçelere dediğim cihazlar harici çıkmak çok mantıklı gelmedi. Xbox düzenine de alışırım elbet daha uygun fiyatları alternatifler varsa güzel olur.

Dualsense, XBOX kolu gibi koler hala daha potansiyometre sticklerde diretiyorlar, hepsi drifte yatkın çağ dışı kalmıs kollar almanın nerdeyse hicbir mantığı yok. Nerdeyse hiçbir artıları yok tersine eksileri var. Tarantula'nın TMR sticklerle gelmesi bile almak icin bir sebep özellikle PS düzen isteyen birisi için. Eğer daha uygun fiyatlı alternatif bakılacaksa GameSir Nova 2 Lite öneririm.

Benim baktığım kadarıyla insanların pek de memnun kalmadığı bir kol idi tarantula genel olarak gecikme ve malzeme kalitesinden şikayetçi olanlar da var hatta bazıları oyuncak gibi demiş tutma yerlerine.

PS düzen isteniyorsa tek secenek bu bütçede maalesef, malzeme kaliteside denildigi gibi kotu degil, ortalama. Nova 2 Lite ile denk diyebilirim bildiğim kadarıyla. Üzecek bir malzeme kalitesi yok, bu fiyata donanım olarak iyi bir secenek.

Dualsense, XBOX kolu gibi koler hala daha potansiyometre sticklerde diretiyorlar, hepsi drifte yatkın çağ dışı kalmıs kollar almanın nerdeyse hicbir mantığı yok. Nerdeyse hiçbir artıları yok tersine eksileri var. Tarantula'nın TMR sticklerle gelmesi bile almak icin bir sebep özellikle PS düzen isteyen birisi için. Eğer daha uygun fiyatlı alternatif bakılacaksa GameSir Nova 2 Lite öneririm.
Nova 2 Lite baktığım modeller arasındaydı hocam. Siz de dedikten sonra sanırım onu tercih edeceğim. Belirtmemde fayda var, dediğim gibi sadece Steam merkezli ve çoğunlukla Dualsense destekleyen oyunlar oynuyorum. Alacağım performans Dualsense ve Nova 2 Lite açısından nasıl olur?

Konsolda kullanmayacaksanız Dualsense veya Xbox koluna para vermenin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Bu kollar konsollar için üretiliyor ve arkadaşımızın da dediği gibi ısrarla hall effect joysticklere geçmiyorlar. Konsoldan para kazanamayan Sony ve Microsoft aksesuardan para kazanmak için özellikle dayanıksız olarak üretiyor. Herhangi bir 3. Parti gamepad bunlardan daha dayanıklıdır emin olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı