3000 TL al ve üstüne ekle çalışıp maximum 15 bine ihtiyacın var hazır sistem alırsın Gaming genden RX 6600'lü ASUS monitör alırsın 3.150 TL'ye ( bu paraya maximum düşük orta ayar arası CS:GO LoL Valorant oynarsın)
Aynı kaderi paylaşıyoruz dostum yaz tatili çalış 1 ay ondan sonra yaz 3 bine alıcağın bilgisayar seni mutlu etmez eğer edeceğini düşünüyorsan dön bana.
Şöyle, 12. sınıfa geçiyorum.
O yüzden sadece bu yıl için idare edecek bir şey arıyorum çok fazla kullanmayacağım, zaten oynamak istediğim oyunlar çok zorlayan şeyler değil zaten.
Gigabyte GA-G41M-Combo anakart (Hem ddr3 hem ddr2 ram takılabiliyor)
Core2 Duo e6600 işlemci
DDR3 2gb Ram
350W Psu
Hd 5670 Ekran Kartı
Yukarıdaki parçalar elimde uzun süredir bir köşede duruyor, hepsini 1000'e verebilirim. Geri kalan 2bin tl ssd-kasa ve 4gb ram almaya rahat yeter diye düşünüyorum.
Gigabyte GA-G41M-Combo anakart (Hem DDR3 hem DDR2 RAM takılabiliyor)
Core2 Duo E6600 işlemci
DDR3 2 GB RAM
350W PSU
HD 5670 Ekran Kartı
Yukarıdaki parçalar elimde uzun süredir bir köşede duruyor, hepsini 1000'e verebilirim. Geri kalan 2bin TL SSD-kasa ve 4 GB RAM almaya rahat yeter diye düşünüyorum.