3000 TL R9 380X Sistem Toplama

Dual kit daha performanslı diye duymuştum şimdilik böyle kullanıyım.Birde 2133 mhz ile 2400 mhz arasında ne gibi farklar olur yada 2400 de performans düşer mi ?

120 ile 250 arasındaki farklar neler ?
Online oyunları ssdye kurmak istersen 120 yetmez , ama dediğim gibi windowstan başka bir şey kurulmayacaksa 120 fazla bile.

Ya arkadaşlar neden boşuna para israfı yapma derdindesiniz. Altı üstü sistemi ssd üzerine kuracaksınız. 240 Gb almanın hiçbir mantığı yok. Ek olarak işlemci soğutucusu almanızda gereksiz. Kutudan çıkan gayet yeterli. Sade termal mağcun sürmeyi unutmayın.

Bak kardeşim benim. İşlemci soğutucusuna fazladan para vermene gerek yok. Kutusundan çıkan stok soğutucu yeterli olacaktır. Ramleri şimdilik 8 GB tek modül al ileride sonradan bir tane daha eklersin bu çok büyük bir sıkıntı değil. CL15 felan seni korkutmatsın ramlerin MHz değeri yükseldikçe CL değeride yükseliyor bu yüzden CL15 miş şuymuş buymuş kafana takma. 2133 MHZ'lik bir ram al tak ve kullan.

Ekran kartını Sapphire R9 380x ile değiştir. Fazla para verme çünkü şuan Sapphire AMD'nin en iyi yan referans firması. Bu dediklerimi yapınca elinde kalacak parayla 120 GB olan SSD'ni git 240 yada 256 GB'lik bir SSD ile değiştir. Kafan rahat olsun işin sağlam olsun öyle çartla çurtla işin olmasın.
sistemin son hali böye sizce nasıl ?
Screenshot_20160511-202541.jpg
ramları değiştirebilirim şuan istisna ssdyi 250 liyesim pek yok çünkü hızlî açılışa pek onem vermiyorum :D birde resimdeki ssd alacağım ssd değil samsungun 750 evo 120 gb olanını alacagım şuan müsait olmadığim için güncel olarak atamadam.

Ne amaçla kullanacaksın ve monitörün nedir?
Şuan monitor belli değil ama 1920*1080 lik her monitore açığim pahalı olmaması şartı ile ve oyun amaçlı kullanacağım.

Bu arada sistemi teknobiyotikten alacağım ve montajlattıracağım sorun veya benzeri bir sıkıntı çıkar mı ?
kullanılmış ürün gönderme gibi yada sağlam bandajlamama ?

Ssd olarak samsung 850 evo tercih etmen daha iyi olacaktır. Onun dışında sistem gayet güzel ve dengeli.
Teşşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı