3000 TL R9 380X'li sistem toplama

Nekadar gelecek mesela benim topladığım sistem kaç yıl gider ,skylake kaç yıl gider ?
4. nesil (hangisi bilmiyorum broadwell mi haswell mi)en fazla 4-5 sene ama skylake yeni çıkan bir nesil olduğu için sizi 2 sene daha fazla götürür hatta ekran kartını da upgrade edersiniz.

Nekadar gelecek mesela benim topladığım sistem kaç yıl gider ,skylake kaç yıl gider ?
Teknolojiye ayak uyduramazsın, ne kadar gider meçhul ancak o heswell bir sistem ile kıyaslanacak ise emin ol skylake daha uzun süre seni götürür update ve mimari açısından dez avantajın olur. Dediklerine göre tam doğruluğundan emin değilim. Ama galiba İntel bundan sonra heswell i5 4460 gibi işlemcilere update getirmicekmiş. Öyle söylentiler var ama dediğim gibi doğruluğu nedir bilmiyorum. Yakşamlar.

4. nesil (hangisi bilmiyorum broadwell mi haswell mi)en fazla 4-5 sene ama skylake yeni çıkan bir nesil olduğu için sizi 2 sene daha fazla götürür hatta ekran kartını da upgrade edersiniz.
Kardeşim zaten parayı ekran kartına görmüyorum ki uzun ömürlü olsun ben çift çekirdekli pentium işlemcili atı 2400 pro ekran kartı bi PC yı 7 yıl kullandım bozulmadan dahada kullanırdım ama artık vakti geldi ve bu sistemi yaparsam en az 10 sene gider bana o zamanda PC diye bişey kalacağını sanmıyorum teknoloji hızla gelişiyor ozamanda ne olursa onu alır keyfime bakarım bence

Yanı demek istediğim bulunduğun zamanın en iyisini yapmak mantıklı gelmiyor 10 15 binliralık sistemde toplarım istesem ama ne gerek var biliyorum ki 2 sene sonra o kartlar bile o sistem bile yeni teknolojiyi desteklemeyecektir genelde hep böyle oluyor Recep baltaşın da bahsettiği 4k bit olan eski bi kart var zamanında devdi 4k bit ne demek ama şimdiki 128 bit kartlar bile ona 10 basıyor illa çok aşırı gitmeye gerek yok orta karar en makulü bence iyi sosyaller.

Öyle bir sistem yerine böyle bir sistem toplayabilirsiniz. GTX 970 e güvenemiyosanız r9 390 tercih edebilirsiniz.

Gnk1622 Olsun yinede fikriniz önemlidir benim açımdan

Rules peki sen hangi siteden topladın bu sistemi

Hmm bakın şimdi benim bu sistemi toplamamda amacım oyunları very high high arası ayarlarda rahatça oynamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…