3000 TL sistem için öneriler

RX550 takıyor arkadaş. Vega 11 daha güçlü bir GPU. Çift kanal RAM kullandım bununda performansı olacak. Ryzen 5 3400G ise Ryzen 3 3100'e işlemci olarak gerçekten yakın FPS anlamında rahat geçicektir APU sistem.

He tamam o zaman katılıyorum.
 
İstersen evet ama birini kullanırken diğerini kullanamazsın.

Konudan bağımsız olarak son bir şey sormak istiyorum. Bütün bu bileşenleri aldığımda tek başıma, rehber videolarından yararlanarak kendim montajını yapabilir miyim? Temel şeylerin montajını biliyorum ama anakart a pinleri takmak konusunda bilgim yok.
 
Evet montaj gerçekten kolay puzzle gibi düşün parçaları birleştiriyosun birsürü viedo var bu konu hakkında.
 
Evet montaj gerçekten kolay puzzle gibi düşün parçaları birleştiriyorsun bir sürü viedo var bu konu hakkında.

Daha önce RAM ve İşlemci montaj yapmışlığım var. Sıkıntı yaşayabileceğim tek konu hangi pini nereye takacağım konusunda olur. Onu da videolardan bakarak yaparım herhalde, olmazsa sosyale yazmaktan başka çare kalmaz. Çok teşekkürler.
 

Sistemi beğendiyseniz en iyi cevap olarak işaretler misiniz?
 
POLLUX BF-APU | Game Garaj GameGarajda indirimde sana göre bir sistem var. Bende GameGarajdan aldım sistemimi. Aynı sistem değil fakat neticede 1 ay önce aldım ve gayet memnunum. Yardım gerektiği zaman instagram hesaplarından bile dakikalar içinde yardımcı olan tatlı bir firma. İleride bütçen olunca ekran kartı eklersin. Hayırlı olsun şimdiden.
 
Sistemi beğendiyseniz en iyi cevap olarak işaretler misiniz?
Başlığı "Konu" olarak açtığım için o buton bende görünmüyor sanırım. Düzenleyerek de yapamadım, yapabileceğim yolu söylerseniz yaparım tabii ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…