Bildiğiniz üzere artık düşük sistemlerde istediğimiz oyunları çalıştırmamız mümkün değil, ben de sistemimi yenilemeye karar verdim. Eski sistemimde AMD Radeon HD 6570 vardı ve kartımın fanını bozdum ayrıca HDD'm de sıkıntı çıkarmaya başladı ve RPM hızı da düşük. İşlemcim ise AMD olduğu için 6 yıla nasıl dayandı hayret ediyorum. 3000 lira bütçe ile sistem toplamayı düşünüyorum. Monitöre gerek yok sadece kasa gerekli benim için, monitörüm iyi çok şükür. PUBG sistem olması da yararıma olur. F/P bi sistem yazarsanız sevinirim. Şimdidien teşekkürler.
@PcExpert ryzen5 1400 den tavsiye etmek varken ryzen 3 1200 seçmeniz ve pubg oynadınmı bilmiyorum arkadaş pubg için sistem demiş pubg oynarken yediği ram 10gb kadar çıkabilirken sen 8gb ram seçmişsin.
@Ömer Yuvacı Arkadaşın bütçesini aştığı için düşük mhz seçmek zorunda kaldım birazcık bütçesini aşabilirse oda yapılır.
@PcExpert ryzen5 1400 den tavsiye etmek varken ryzen 3 1200 seçmeniz ve pubg oynadınmı bilmiyorum arkadaş pubg için sistem demiş pubg oynarken yediği ram 10gb kadar çıkabilirken sen 8gb ram seçmişsin.
@Ömer Yuvacı Arkadaşın bütçesini aştığı için düşük mhz seçmek zorunda kaldım birazcık bütçesini aşabilirse oda yapılır.
3000 MHZ RAM ile diğerinin arasında devasa bir fark yok. Biraz daha biriktirip 3000 MHZ RAM almak daha sağlıklı olur arkadaş için. Çünkü Ryzen sistemlerde RAM MHZ'i performansı etkiliyor.