3000 TL sistem toplama

tbabatas

Megapat
İyi günler konu başlığındada belirttiğim gibi sistem toplamak istiyorum 100 tl daha arttırabilirim şimdide maddelere geçelim
İntel ve nvidia tabanlı olsun.
•Yeni çıkan oyunları ultrada oynasın.
•Monitör dahil klavye ve mouse dahil değildir.
•En sevdiğim oyun DotA 2 olduğundan oyunda kasma yaşamak istemiyorum.
•Overclock yapmayacağım.

Bu kadar fakat bi sorum olacak pc için hangi programları yüklemeliyim?

Şimdiden teşekkürler​

Intel tabanlı GTX 970 sistemi kurunca bütçeye işlemci soğutucusunu sığdıramadım. Eğer 100 TL fark senin için önemli değilse orta seviye bir işlemci soğutucu ekleyebilirsin. MSI GTX 970 stoklarda bulunmadığı için Evga'yı ekledim stoklara gelince değiştirebilirsin.

Adsız.jpg

Buyur. Gayet güzel bir sistem oldu. Sistem ile ilgili bir sorun varsa sorabilirsin.
Ekran Alıntısı.PNG

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26,9 KB · Görüntüleme: 400
Evga yerine msi koysam daha iyi olmaz mı ? Darboğaz riski varmı ? Teşekkürler
beğendim. Bilgisayara yardımcı programlar söyleyebilirmisiniz ?

Evga yerine msi koysam daha iyi olmaz mı ? Darboğaz riski varmı ? Teşekkürler
beğendim. Bilgisayara yardımcı programlar söyleyebilirmisiniz ?
MSI koysan daha iyi olur. Ben şu an stokta olmadığı için koymadım ama EVGA kartlarda çok güzeldir.
Darboğaz kesinlikle olmaz merak etme. Yardımcı program olarak da ne yi kastediyorsun anlamadım ama başlıca programlar şunlar;
-Office 2013
-Nortan 360
Geri kalanı kullanıp kullanmayacağına göre değişir.

Yardımcı programlar derken örneğin Advanced System Care tarzı yada Nvidia ShadowPlay gibi teşekkürler bilgi için. Sistem konusuna gelirsek hyper 212 evo almayı düşünüyorum. Bir sorum daha var o da şu : Vatan sistem montajı yaparmı bu konuda fazla bilgim yok yaparsa kaça yapar?

@Ahmet Burak , kurduğun sistemdeki kasanın hava sirkulasyonun zayıf olduğunu ve güç kaynağının çok iyi olmadığını söylüyorlar. 50 TL daha verilip K-380 konulabilir.

PC'ye yardımcı program olarak bunlar olabilir:
- Revo Uninstaller Pro (yazılımları tamamen kaldırma)
- Kaspersky
- CCleaner

Yardımcı programlar derken örneğin Advanced System Care tarzı yada Nvidia ShadowPlay gibi teşekkürler bilgi için. Sistem konusuna gelirsek hyper 212 evo almayı düşünüyorum. Bir sorum daha var o da şu : Vatan sistem montajı yaparmı bu konuda fazla bilgim yok yaparsa kaça yapar?
Montaj yapıyorlar ve ücret almıyorlar diye biliyorum. Eğer 50 TL arttırabilirsen kasayı Corsair 200R ile değiştir derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı