@jaff34 Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız. İşlemci ve anakart soketleri uyumsuz. Bir kaç arkadaşıma daha bunu tavsiye ettim forumda. Sıkıntısız biçimde kullanbilirsiniz. İyi Sosyaller.
Eki Görüntüle 94997
Bence her zaman parçalar uyumlu olmalıdır. Anakartı düşürebilirsiniz ancak işlemciyi düsürmeyin tavsiye etmem.Anakartiniz soket 1150 olacak.Telefondayim link atamiyorum kusura bakma.Arkadasimizin butcesi uygunsa direk 970 alsin zaten.Merhaba, bu önerdiğiniz sistemde işlemciyi 4460 anakartı h97 g43 ya da o pc mate olandan yapıp 200 lira da fazla verip asus gtx970 yapılır mı?
Bence her zaman parçalar uyumlu olmalıdır. Anakartı düşürebilirsiniz ancak işlemciyi düsürmeyin tavsiye etmem.Anakartiniz soket 1150 olacak.Telefondayim link atamiyorum kusura bakma.
Yani ultra ayarda 60 80 fps çok iyi.Butceniz yeterliyse 970 yetersiz ise 960 alin.Aralarinda cok fark var ancak 960 da cok iyi bir karttir pisman olmassiniz.Teşekkür ederim cevap için, yani sanırım 300 350 daha fazla veremeyeceksen 960'la bu sistemi kur mutsuz etmez diyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.