3000 TL Sistem Toplama

Aynı performansı alırsınız hocam. Eğer 500 lira verebilecek imkanınız varsa Skylake sistem alın.
3369.png

Gtx 970 60 e gore oyunlarda 20-30 fps farkettiriyor.fakat arkadasin almis oldugu stock fan harici fana gerek yok.birde anakarti gaming almana gerek yok H 81 gayet yeterli bunlari cikarirsan suanki dolara göre 3 civari bir fiyat cikar islemciyide 4460 modeline cek anakartida 1150 socket bul.ram olarakta 2x4 ya

Aynı performansı alırsınız hocam. Eğer 500 lira verebilecek imkanınız varsa Skylake sistem alın.
Eki Görüntüle 110149
Aynı performansı alırsam hocam skylake sistem kurda bare direk onu toplıyım bide ben msi gtx970 düşünüyodum bu durumda almamı diyosun tam olarak söylermisin tam olarak senin şimdi toplıyacağın sistemi toplamayı düşünüyorum

Aynı performansı alırsam hocam skylake sistem kurda bare direk onu toplıyım bide ben msi gtx970 düşünüyodum bu durumda almamı diyosun tam olarak söylermisin tam olarak senin şimdi toplıyacağın sistemi toplamayı düşünüyorum
Topladım kanka zaten. Mesajlara bak görürsün.

Hocam merhaba.Sizi tekrar rahatsız ediyorum Sinerjiden sistem toplarken taksitli seçeneklerde daha fazla ücret alındığını farkettim.Bildiğiniz peşin fiyatına taksit yapan site varmı acaba.
Hocam benim bildiğim sadece Vatan anlaşmalı kredi kartlarına vade farkı almıyor. Peşin fiyatına taksit zor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı