3000 TL sistem toplama

Bu sisteme bakabilirsiniz:
1.png
 
Yalniz monitor dahil olacak. 3000TL.
Daha yeni ki sistemi de toplayabilirim. Skylake işlemciler Haswell işlemcilerden daha mı iyi oyun performans acisindan? Bu işlemci yerine 4590 veya 4460 performansı etkiler mi ? Şimdiden sağolun.
 
Oyunlarda işlemcinin en büyük vazifesi ekran kartının yükünü taşımaktır. Günümüzde Skylake sistemler son derece ucuzlamış durumda. Yani hem daha güncel, hem daha az güç tüketen ve ısınan, hem daha performanslı bir seridir Skylake. DDR4'ü desteklemesi de cabası.

Bu sisteme bakabilirsiniz:
1.png
 
Yardimlariniz için çok sağolun son bi sorum daha olacakti. Sapphire yerine MSI R9 380 Gaming alsam performans farki yasar miyim? MSI daha iyi degil mi?
Bu sistem beni oyunlarda sorun cikarmaz değil mi 3-4 sene?
 
Stok hızda markalar arasında aynı model kartlar ile fark oluşmaz. Sonuçta GPU, aynı GPU. İkisi de R9 380X sonuçta. Uzun ömürlülük ve kalite bakımından soracak olursanız MSI'ın bozulma ve sıkıntı çıkartma oranı Sapphire'den çok daha az. Ben şahsen Sapphire markasını hem kullandım, hem sattım. Hala daha satıyorum. Daha bir arızaya denk gelmedim.

3-4 sene sorunsuz şekilde oyun oynarsınız. Elbet zaman geçtikçe oyunların ayarlarını düşürmeniz gerekecektir ama arıza olmadığı sürece bir sıkıntı yaşayacağınıza inanmıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı