3000 TL Sistem toplama

onur1976

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sizlere almak istediğim sistemi sunacağım fakat bir türlü karar veremedim. Sistemim şöyle:
i5 6500 785 TL
Msi RX 480 Gaming X 1152 TL
Samsung 750 evo 120 GB 177 TL
Zalman z3 plus 600w 345 TL
Kingston 8GB 2114 MHz CL14 160 TL
Anakart ise Msi B150 m3 vs Bazooka arasında kaldım, sizce hangisi ?
Bide i5 6500 işlemci soğutucu yerine normal fan alsam 2 tane yeterli olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
B150M3, B150 Bazooka ve B150 Gaming Pro nun birleştirilmiş fakat birazcık malzemeden kısılmış hali. SSD'yi 3-4 ay sonra takabilirim diyorsanız Ram'leri 16 Gb yapmayı düşünebilirsiniz bknz; Kingston HyperX Fury 16GB (2*8) 100,10$.

Son düzenleme:
onur1976 Sistem güzel alabilirsiniz (y). Anakart olarak MSİ B150M M3 alabilirsiniz ve işlemci soğutucu olarak Akasa Venom Pico Intel 775/1155/1156/1150/1151 AM2/AM2+/AM3/AM3+ Uyumlu işlemci Soğutucu bunu önerebilirim :).

Hocam bütçem 3500 3600 monitör dahil benim sistemim nasıl ?
IMG_2203.JPG

Sistemini Sinerji'ye toplatmanı tavsiye etmiyorum. Ve eğer nakit almayacaksan sinerjiden almanı tavsiye etmiyorum o 3.656TL'lik sistem 4100TL'ye kadar çıkacaktır 9 ay taksitte.

Nakit alacam neden tavsiye etmiyorsunuz? Ebrar nasıldır? sinerji çok şikayet alan bir firma değil sanki araştırmalarım sonucu

Ebrar'ı çok duydum iyi bir firma olduğunu biliyorum.
Sinerji'yi tavsiye etmiyorum değil. Nakit yani taksitsiz alacaksanız Sinerji'den alabilirsiniz. Ama Sinerji'ye toplatmayın dememde ki sebep aslında hiçbir yere toplatmayındır. Kendiniz temiz olarak montajını yaparsanız daha iyi olur. Hem ekran kartları eğer montajlanıp kargolanırsa vidalansa bile minicik bir kaydırmayla anakartın içine düşüp çizebilir.

Ebrar'ı çok duydum iyi bir firma olduğunu biliyorum.
Sinerji'yi tavsiye etmiyorum değil. Nakit yani taksitsiz alacaksanız Sinerji'den alabilirsiniz. Ama Sinerji'ye toplatmayın dememde ki sebep aslında hiçbir yere toplatmayındır. Kendiniz temiz olarak montajını yaparsanız daha iyi olur. Hem ekran kartları eğer montajlanıp kargolanırsa vidalansa bile minicik bir kaydırmayla anakartın içine düşüp çizebilir.

Montaj haytımda hiç yapmadım hocam kendim yapamam cunku acemiyim illa bende birşeyi eksik yapıp zarar verebilirim . montaj hatası oldugunda sinerji zaten ilgileniyor die duydum sorunluysa sıfırını veriyor tekrar. nakit alacagım herkes sinerji dediği için orayı uygun gördüm. fiyat olarak ebrarla sinerji aynı zaten ama ebrardanda çok toplatan duymadım

Aldığınız yere montajlatmanızın en büyük faydası, ürünün testlerinin yapılmasıdır. Yani herhangi bir parçada arıza söz konusu ise, montaj veya test sırasında fark edilip değiştiriliyor. Ama siz montajladıktan sonra bir sorun oluşursa; garanti, değişim yada iade işlemleri en az 10 gün sürüyor. Ben montajlamayı bildiğim halde Sinerji'ye montajlatıp alacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı