3000 TL sistem toplama

MuratKement

Hectopat
Katılım
16 Mart 2017
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk defa sistem toplayacağım. Technopet sitesinden görüp araştırdığım kadarıyla da bu şekilde bir şeyler yaptım. Bilgili arkadaşlar sistem uyumluluğu hakkında, neyin gereksiz ve neyin eksik yada fazla olduğu hakkında yardımcı olabilir mi ? :)


Dsjklmo.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Marka olarak değil model olarak bakmak lazım. GTX 1050 ile RX 470 arasında çok bariz fark var performans olarak. RX 470 daha güçlü bir ekran kartı.
 
Daha ucuz bir RAM bulup DVD okuyucuyu iptal ederseniz rahatça RX470 alabilirsiniz.

Ram konusunda sıkıntı çekmemek için en iyisini kullanmak istiyorum. Belki ileride lazım olduğunu düşünür isem takviye yaparım.

Marka olarak değil model olarak bakmak lazım. GTX 1050 ile RX 470 arasında çok bariz fark var performans olarak. RX 470 daha güçlü bir ekran kartı.

GTX 1050 nin ihtiyaçlarımı karşılayabileceğini düşünüyorum. Pek oyun takıntısı olan biri değilim. Sadece oynadığım zamanlar sıkıntı çıkarmasın rahat bir şekilde oynayayım yeterli.
 
Anakartınızı B250M Bazooka yapın.
İşlemcinizi Pentium G4560 yapın.
Ekran kartınızı DVD okuyucusunu iptal edip (oyun oynayan kişinin pek işe yarayacağını düşünmüyorum) RX 470 veya GTX 1050Ti yapın.
RAM'a verilen bütçeyi düşürüp, Corsair 8 GB DDR4 2400 MHz ramı 200 TL civarına alabilirsiniz.
Geri kalan sistem parçaları gayet uyumlu.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı