3000 TL sistem toplama

K1RcL

Hectopat
Arkadaşlar bir PC topladım arkadaşım alacak. İnternetten baktım parça olarak resimlerdeki ürünleri seçtim. N11'de 50 lira daha ucuza Corsair 3000MHz 8 GB buldum sonuç olarak fiyat 2303 gibi bir şey oluyor. Bu fiyata daha mantıklı ve daha iyi bir şey yapılabilir mi? Öneri ve tavsiyeler için şimdiden sağ olun.
WhatsApp Image 2020-05-09 at 23.39.28 (1).jpeg
WhatsApp Image 2020-05-09 at 23.39.28.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye için çok sağol. Ekran kartı bir süre bekleyebilir onun haricinde sizin topladığınız sistemin fiyatı biraz fazla gelir. Ben fiyat uygun olsun diye farklı yerlerden seçtim tek siteden yapsaydım fiyat sizinkiyle aşağı yukarı aynı olurdu, montajı kendim yapabilirim tekrar sağolun. Daha 1 gün olmadan fiyatlar çok değişmiş :D .

Yanaşır mısın bilmem ama bu fiyat bandında ikinci elde güzel uygun kasa satılabiliyor. Test edip alma şansın varsa ikinci el deneyebilirsin tabi yine sen bilirsin.

Tavsiye için çok sağol. Ekran kartı bir süre bekleyebilir onun haricinde sizin topladığınız sistemin fiyatı biraz fazla gelir. Ben fiyat uygun olsun diye farklı yerlerden seçtim tek siteden yapsaydım fiyat sizinkiyle aşağı yukarı aynı olurdu, montajı kendim yapabilirim tekrar sağolun. Daha 1 gün olmadan fiyatlar çok değişmiş :D .
Sinerji en ucuz parçaları genelikle satıyor. 3000 TL bütçe demişsiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı