3000 TL Sistem Toplama

marcee

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
ASUS GTX 1050 Ti 4 GB.
i5 6402P.
MSI H110M PRO VD.
8 GB RAM.

3000 TL. Sizce alınır mı, alınmaz ise kaça alınır? 3 yıllık bir kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. 3200 civarına;
RX 570 O.C 4 GB.
Ryzen 3 1200 AF 12nm.
B450M-K.
550W (FPS idi sanırım) bir PSU.
8 GB 3000MHz RAM.

Bunu 3200TL'ye 0 olarak satıyorlardı.

2900E yazdığım sistemi 1080P monitörle beraber alıyorum hocam.
Şu kasa sizin için daha uygun olur.

Hocam irtibata geçtim satıcıyla fakat ekran kartının elinde olmadığını ne zaman geleceğini bilmediğini söyledi. Yazdığım sistemi 2900E 1080P monitörle beraber alıyorum bu nasıl bir teklif? Siz olsanız bu sistemi kaça alırdınız?
Acele etmeden İkinci el toplamaya çalışırdım.
Maalesef aciliyetim var hocam..

2900E yazdığım sistemi 1080P monitörle beraber alıyorum hocam.

Hocam irtibata geçtim satıcıyla fakat ekran kartının elinde olmadığını ne zaman geleceğini bilmediğini söyledi. Yazdığım sistemi 2900E 1080P monitörle beraber alıyorum bu nasıl bir teklif? Siz olsanız bu sistemi kaça alırdınız?

Maalesef aciliyetim var hocam..

Yazdığınız sistemdeki ürünlerin garantisi var mı hocam? Sıfırların fiyatı şuan 3800 TL civarı bir fiyata geliyor kasa, suppyle de eklesek 4000-4200 TL olur monitörde var demişsiniz. Yani alınabilir. PSU ve kasa modelini biliyormusunuz?

Yazdığınız sistemdeki ürünlerin garantisi var mı hocam? Sıfırların fiyatı şu an 3800 TL civarı bir fiyata geliyor kasa, suppyle de eklesek 4000-4200 TL olur monitörde var demişsiniz. Yani alınabilir. PSU ve kasa modelini biliyor musunuz?

Hocam yakın bir arkadaşımdan alıyorum bakmadım ama sistemi kullandım. Kasa Everest'in bir kasası tam modelini sormadım açıkçası ama öğrenirim.
Yazdığınız sistemdeki ürünlerin garantisi var mı hocam? Sıfırların fiyatı şu an 3800 TL civarı bir fiyata geliyor kasa, suppyle de eklesek 4000-4200 TL olur monitörde var demişsiniz. Yani alınabilir. PSU ve kasa modelini biliyor musunuz?

Kasayı buldum hocam; Everest eagle EC337 400W MidT ATX.

Ayrıca hocam muhtemelen garantisi yok ürünlerin fakat arkadaşım biraz saf temiz bir çocuk overclock yapıp yapmadığını sorduğumda onun ne olduğunu falan sordu. Yaşı da daha 17.

Ayrıca hocam muhtemelen garantisi yok ürünlerin fakat arkadaşım biraz saf temiz bir çocuk overclock yapıp yapmadığını sorduğumda onun ne olduğunu falan sordu. Yaşı da daha 17.
Hocam biraz sabırlı davranırsanız kendiniz internetten parçaları alarak daha uyguna yeni nesil bi sistem toplayabilirsiniz ama illa alacağım diyorsanız monitörle beraber. Biraz indirim isteyip alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı